Annons

Annons

Ska jag berätta om kyssen?

Dela
(0)

RELATIONER. För ett par veckor sedan var jag ute och dansade med några väninnor. Det hände något som vände upp och ner på min värld. Jag är lyckligt gift och vi har två barn. Jag har alltid sett mig själv som en sansad och förnuftig person, men nu tvivlar jag.

Annons

Under min utekväll blev jag uppbjuden av en mycket snygg och charmig kille. Han fortsatte att uppvakta under hela kvällen. Han viskade att jag var vacker och den mest fantastiska han mött. Jag skrattade först och sa att jag var gift men det hjälpte inte och jag hade svårt att motstå hans uppvaktning. Efter några drinkar kände jag mig som den vackraste på jorden och mot slutet fick han mig att gå med på en kyss. Jag vägrade dock följa med honom hem som han tjatade om. Dock fick jag hans nummer och han bad mig att ringa honom.

Gilla Hemmets på Facebook

När jag kom hem var jag omtumlad och jag har haft svårt att släppa tankarna på honom. Jag har väldigt dåligt samvete för det som hände och undrar om jag ska berätta för min man. Jag undrar också om jag trots allt ska ringa den här killen. Det jag vet är att jag älskar min man och våra barn, så varför blev det så här? Jag trodde aldrig det kunde hända mig.

Uppvaktad

Det är kanske inte så konstigt att du påverkas av en intensiv uppvaktning under en utekväll efter ett par drinkar. Att få så mycket uppmärksamhet och vackra ord viskade i örat kan lätt få en att tappa sin vanliga kontroll. Så jag tycker inte att du ska döma dig själv för hårt när det gäller det som skedde.

Däremot handlar det om vad du gör nu när vardagen återvänt. På vilket sätt skulle det gynna dig eller din man att du berättade för honom? Det var en flirt som gick över en gräns med en kyss men inte mer.

Jag tycker att du ska bära dina skuldkänslor och lägga det hela bakom dig, och jag tycker att du ska besinna dig när det gäller att eventuellt ringa den här killen. Du har massor att förlora på att ringa honom och inte mycket att vinna. Du lever redan i ett bra förhållande med en man du älskar och ni har två barn tillsammans. Varför vill du riskera att försämra det eller i värsta fall att förlora det? Du vet inte ett dugg om den här killen och kanske är det en sport hos honom att gå ut och ragga olika tjejer varje helg. Att de redan är upptagna kan han känna som en ännu större utmaning. Se det som att du drabbades av tillfällig sinnesförvirring och återgå till ditt egentliga sansade jag. Det är alldeles säkert det bästa både för dig och hela din familj.

 

Har du en fråga om relationer? Mejla oss här!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…