Annons

Annons

Sista kvällen med gänget

Dela
(0)

Platserna i baren tog slut fort. Klockan 21 stod Lotta bredvid Curt-Erics piano och sjöng, både allsång och egna pärlor.

 

Visste ni att Lotta dessutom är en utmärkt pianist? Hon snodde pianot från Curt- Eric och spelade själv, alldeles, alldeles utmärkt!

Annons

 

 

 

 

 

 

 

Lotta var generös och delade ut sin cd som pris i sin egenhändigt tillverkade frågetävling. Sedan blev det kö till signeringen.

Bussen lämnar Bad Gastein 7.30 i morgon. Jag önskar er alla en trivsam hemresa. Mitt flyg går i kvällningen och frågan är vad jag ska göra i morgon – här har snöat i kväll! Så jag får väl gå och dra i snöslasket.

Ett stort tack till Alpresor (s0m organiserat alla utflykter så allt stämt på minuten och berättat allt man inte visste att man kunde veta), till Lotta, Curt-Eric och Patrik och Ing-Marie för att ni fått oss på gott humör. Ett lika stort tack till personalen på Salzburger Hof som lagat så god mat till oss, som städat så fint att alla speglar alltid gnistrat. Och – inte minst – jättemånga kramar till alla Hemmets-resenärer som gjort min vecka så full av härliga möten och samtal. Tack för att ni delade med er! Pia L

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…