Annons

Annons

Kycklingpanna med bacon

Dela
(0)

Mmm, visst är det gott med kyckling! Bjud på en härligt god senapskyckling med bacon och gräslök. Såsen är så god att den kan ätas med sked!

4 port

4 kycklingfiléer, ca 550 g

2 msk smör

1 tsk salt

2 krm peppar

Annons

2 dl hönsbuljong

2 msk vetemjöl

2 dl matlagningsgrädde

2 tsk soja

1 msk osötad senap, typ dijon

1 pkt bacon, 125 g

2 msk hackad gräslök

ev färsk timjan

Servering

klyftpotatis och broccoli

 

Gör så här

1. Stek kycklingfiléerna runtom i smör. Salta och peppra. Häll över buljongen och koka upp.

2.  Blanda mjöl och grädde och vispa ner redningen i skyn. Tillsätt soja och senap. Sjud ca 3 min eller tills kycklingen är genomstekt.

3.  Tärna och knaperstek baconet i en stekpanna. Strö bacon och gräslök över kycklingen.

4.  Servera grytan med klyftpotatis och broccoli. Garnera ev med timjan.

Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…