Annons

Annons

Säkerhetsbälte för Maia – eller farmor?

Dela
(0)

Nu har vi varit på vår första lilla promenad på egen hand, Maia och jag!  Maia har en jättefin vagn av absolut senaste modell och spontant kan jag säga att modellerna och finesserna på vagnarna har precis som bilarna förändrats de senaste 35 åren… Vilken lättviktare! Kändes som om den skulle flyga iväg… Det var ingen lång premiärrunda vi tog men kanske en alldeles lagom träningstur! Vi var hela familjen på ett av stans stora shoppingcenter och mamma skulle prova lite nytt med pappa som smakråd så då blev en liten promenad utanför i solen för oss två perfekt! Döm om min förvåning när den orolige pappan (som jag om jag inte minns fel har kört mila-vis i vagn en gång i tiden!!!) började med en mindre introduktionskurs hur ekipaget skulle köras! Och finalen var att han snodde in min hand i en rem på vagnens handtag och tittade mig allvarligt i ögonen: Det här äe ett säkerhetsbälte så att inte vagnen glider ifrån dig! Himmel! Vi kom i alla fall lyckligt helskinnade med röda rosor på kinderna till mötesplatsen efteråt – både Maia och jag! Och jag undrade lite försynt med en viss glimt i ögat om inte säkerhetsbältet också var för att hindra farmödrar och andra från att försvinna – haha!!

Annons

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…