Annons

Annons

Så fixar du vårfint i vardagsrummet!

Dela
(0)

Att trolla fram vårkänsla i ett vintertrött vardagsrum är lättare än du tror. Här har vi samlat tio tips för hur du går från vintergrått till vårfräscht på ett kick!

1. Bestäm dig för vilken färgskala du vill använda. Vi har valt rosa och grönt i olika nyanser – ett lika säkert som älskat vårkort. Och gillar du mjuka pasteller ska du passa på – i vår exploderar den trenden!

Annons

2. Byt ut dina kuddfodral. Det behöver inte bli dyrt, ofta hittar man riktiga snyggingar under hundralappen!

3. I soffan, över stolsryggen… En pläd i en fin färg piggar alltid upp!

4. Satsa på en snygg matta – ett perfekt sätt att binda ihop soffhörnet. Tänk dock på att välja en matta som fyller upp ordentligt under soffa och soffbord.

5. En trist uddastol får lätt nytt liv med ett nytt tyg på sitsen. Och med en bra häftpistol går det som en dans att klä om den!

6. Gröna växter ger snabbt liv åt rummet. Välj gärna några färgklickar också – som här, härligt rosablommande våreld.

7. Föredrar du gröna växter framför blommor? Satsa då på färgglada krukor. Håll utkik på stormarknaderna, där säljs de ofta för en billig peng.

8. Med bra förvaring blir det lättare att hålla snyggt i vardagsrummet. Köp en extra hylla eller korg – eller varför inte ett smart litet småbord?

9. Gör ett fint blickfång till soffbordet. Och i stället för att sprida ut sakerna – samla ihop dem. Vi lovar, det blir snyggare!

10. Njut av ditt nya vardagsrum! Köp en fin bukett blommor, tänd ett ljus och sätt dig ner för en skön fikastund. Det är du värd!

Av Bitte E:son Forsberg, Linda Unnhem

Ass: Jenny Ohlin

Foto: Anders Norrsell


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…