Så får du mjuka fötter på 30 minuter

Drömmer du om mjuka och sköna fötter utan förhårdnader? Lär dig tre busenkla sätt som fixar fossingarna på nolltid till nästan inga pengar alls!

Dela
(50)

3 enkla sätt att få mjuka fötter

Vem vill inte ha mjuka och sköna fötter? För visst är det inte bara på sommaren som man vill kunna dra av sig sockorna och titta ner på fötterna utan att drabbas av total panik över fula förhårdnader?

Och visst är det bra att gå på fotvård men det är inte alltid man har varken tid eller råd att ge sig iväg till fotvårdsterapeuten.

Men en sak är säkert – alla fötter förtjänar lite extra kärlek!

Här lär vi dig tre enkla och snabba sätt att få mjuka och fina fötter igen. Och bäst av allt – du fixar det samtidigt som du slappar hemma i soffan!

Få mjuka fötter snabbt

Mjuka fötter med mjölk och bikarbonat

Den här metoden spred sig som en löpeld då den fick uppmärksamhet på youtube.

Du behöver: En stor bunke (båda fötterna ska få plats), ca 1 l uppvärmd mjölk och bikarbonat.

Gör så här: Värm upp tillräckligt med mjölk för att det ska täcka dina fötter i bunken. Låt verka i cirka fem minuter och sprinkla därefter lite bikarbonat i fotbadet.

Ta upp fötterna och massera dem. Sätt därefter ner fötterna i fotbadet igen och behåll dem där cirka fem minuter.

Låt sockorna göra jobbet

Enklare än så här blir det knappast!

Du behöver: Ett par smarta fotvårdsstrumpor. Mellan 20 och 30 minuter att bara luta dig tillbaka och låta strumporna göra jobbet.

Gör så här: Ta på dig strumporna och luta dig tillbaka! Strumporna innehåller e-vitamin, jojoba, oliv- och lavendelolja som mjukar upp, förebygger förhårdnader och håller dina fötter lena och återfuktade.

Klicka här för att beställa ett par direkt från vår shop!

Gör ett dunderfotbad!

Det här fotbadet gör både fötterna glada – och pigga!

Du behöver: Epsomsalt (finns att köpa på apotek), tea tree-olja och kokosolja.

Gör så här: Häll upp varmt vatten i en stor balja och tillsätt salt, ett par matskedar koksoljar och några droppar te tree-olja. Sätt fötterna i fotbadet och luta dig tillbaka i cirka 20 minuter. Torka fötterna och avsluta gärna med att smörja in dem med en härlig ekologisk fotkräm.

Bild: Shutterstock
Källor: expressen.se, passionforhalsa.se

Här är strumporna som ger sommarfina fötter – när du slappar

Här är världens bästa uppfinning; fotvårdsstrumporna! Allt du behöver göra är att ta på dig strumporna och luta dig tillbaka! På knappt en halvtimme har du mjuka och återfuktade fötter!

Läs mer och beställ här!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.


Läs mer om:

Dela
(50)

Laddar nästa sida…