Annons

Annons

Så blir din vår 2016

Vad säger stjärnorna om de kommande månaderna för dig? Ska du satsa på kärlek eller vänskap, arbete eller reflektion? Vi bjuder på ett stort vårhoroskop med tips och goda råd för alla stjärntecken!

Dela
(74)

Vårhoroskop

 

Horoskop för våren 2016 av astrolog Nina Skjemstad.

vårhoroskop

Väduren 21.3–20.4

Mitt råd
Låt kärleken blomstra i vår
Minskad förbrukning leder till värdeökning

Allmänt
Våren blir en fin tid för dig. Solen befinner sig i ditt tecken från 20 mars till 20 april och får det att stråla extra mycket om dig. Din energi och livskraft ökar och du kommer också att få mycket uppmärksamhet. Om du är riktigt uthållig och disciplinerad när det gäller dina utstakade mål så är dina framgångschanser mycket goda. Din planet mars rör sig motsols mellan den 28 april och 29 juni och detta påverkar din energi. Det kan leda till att du överväger dina mål och funderar på att ändra dina framtidsplaner. Ta inga förhastade beslut under denna period.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Jobb och pengar
Mellan 28 april och 29 juni kan du uppleva att du har svårt att ta dig framåt. Du kan uppleva att du vill förändra något du är engagerad i, speciellt om saker inte utfaller som du förväntat dig. Däremot får du möjlighet att förbättra relationer till dina nära och kära, finslipa saker som är betydelsefulla för dig och engagera dig i något som känns värdefullt i hjärtat. Satsa på att få balans i din budget och försöka dra ner på din konsumtionen. Detta skulle ge dig goda värdeökningar eftersom de investeringar du gör är omdömesgilla. Undvik dock investeringar mellan den 28 april och 21 maj.

Hem och familj
Solförmörkelsen den 9 mars i fiskarnas tecken gör att du kan uppleva stora humörsvängningar och mycket berg- och dalbana i vår. Du blir extra känslig för detaljer, på gott och ont. Fastna inte i bagateller utan fokusera på det stora! Satsa på på omsorg, gemenskap  och att ta hand om dig själv och din familj i vår.

Kärlek
Månförmörkelsen den 23 mars indikerar avslut. Då måste du vara medveten om vad du vill förändra eller upphöra med. Är det ovanor, attityder, värderingar eller behöver du prata igenom gemensamma mål med dina nära? Några kommer även att avsluta relationen till sin partner, andra inser att de vill bli kvar i förhållandet men att de kan behöva kämpa för förbättring och förändring.  Singlar har god chans att möta kärleken nu. Ta tillfället i akt och låt kärleken blomstra under våren, det bidrar också till att skapa positiva relationer för sommaren och hösten.

 

vårhoroskop

Oxen 21.4–21.5

Mitt råd
Ta dig tid att ladda batterierna
Börja spara regelbundet

Allmänt
Solen anländer till ditt Oxens tecken den 20 april och inleder en period som blir ljusare och ljusare för dig. Merkurius rör sig motsols från den 28 april till den 21 maj i ditt tecken vilket gör att du reflekterar över ditt utseende och din image mer än vanligt. Detta kan leda till  funderingar runt andliga och materiella värden, romantik och kärlek. Under perioden kan några uppleva att energinivån sänks eller att tempot sänks, men detta är helt naturligt i april. Men kämpa på – det kommer att belöna dig på sikt. Missa inte chansen att ladda batterierna och reflektera innan dess, när det blir full fart igen, i slutet av maj, måste du veta vad du vill prioritera.

Jobb och pengar
En del upplever att det är tufft att få pengarna att räcka till och det blir nödvändigt att skära bort onödiga utgifter och börja spara regelbundet. Detta är en positiv period för att planera långsiktigt och du kommer att se att det lönar sig på sikt. Några kan få arv eller gåvor att dela med andra och då gäller det att se upp så att detta sköts korrekt. Du kan tvingas kämpa för din rätt.

Hem och familj
Runt den 20 april kan du uppleva att du lever i en bubbla med oklara tankar. Men detta är övergående! Ta vara på tillfället att städa, rensa och sortera bort saker du inte längre behöver. Detta är bra för både dig och familjen. Fundera under tiden på vad du vill förändra så är du redo när handlingskraften återvänder i slutet av maj. Kanske är det dags för en renovering hemma? Förhållandet till din partner, ett barn eller till en förälder kan vara under förändring just nu. Tala ut och sopa inget under mattan.

Kärlek
Ditt kärleksliv är inne i en spännande fas, en stor förändring kan vara på gång. Mellan den 17 april och den 29 juni, och efter den 3 augusti, måste du kämpa för det förhållanden du vill bevara. Några vädurar kan hitta tillbaks till en ungdomskärlek och många singlar träffar nya partners. Detta är också en period som kan leda till att dåliga relationer, som sedan längre inte leder framåt, kan spricka för gott.

 

vårhoroskop

Tvillingarna 22.5–21.6

Mitt råd
Lev i harmoni med dig själv
Klargör dina framtidsdrömmar

Allmänt
Den kommande tiden bjuder på intressanta möjligheter att utveckla relationer. Det gäller såväl par- som vänförhållanden. Du är i en fas för personlig utveckling och mår bra när du får växa och upptäcka andra värden. Det kan kännas som en prövotid, men försök att inte fokusera på skuldkänslor och dåligt samvete. Se till att leva i harmoni med dig själv och dina känslor. Tvillingar kan älska flera personer samtidigt eftersom de själva har flera personligheter. Det kan kännas frustrerande, men så länge ingen blir sårad är all kärlek positiv. Mellan den 17 april till 29 maj inleds en period som främjar fördjupade relationer.

Jobb och ekonomi
Solen och månen i Fiskens och Vågens tecken i mars signalerar nya möjligheter för din karriär och ekonomi. Du får ett erkännande för det arbete du lägger ner och det kan betyda att nya arbetsuppgifter väntar på dig. Eller om du söker nytt jobb att du har turen med dig. Glöm bara inte bort din hälsa när du tar ställning till eventuella nya uppgifter. Särskilt under perioden 28 maj till 29 juni är det viktigt att du tänker dig för. Det är bra att kunna känna sin begränsning!

Hem och familj
Om något problem sedan tidigare bara är sopat under mattan är detta tiden för att se till att lösa det. En flytt till en större och bättre bostad kan bli aktuellt. Många tvillingar kommer också att ägna sig åt renovering den närmaste tiden. Förnyelse och förbättringar hemma och i privatlivet hänger ofta samman med en bättre självkänsla och det är lättare för dig nu att tänka på dina egna behov. Många kan få uppleva tillökning i familjen eller bröllop, speciellt mot slutet av året. Ta kloka och väl genomtänkta beslut som du slipper ångra i efterhand!

Kärlek
Nu är tiden inne för att bekänna färg och stå för vad du vill! För några är det äktenskap som hägrar, medan andra inser att kärleken inte längre finns kvar och överväger skilsmässa. Men våga öppna upp och få klarhet i vad du och din partner har för framtidsdrömmar. En ansträngande period kan sedan mynna ut i värdefulla insikter och konstruktiva lösningar. En seriös förbindelse kommer att utveckla sig om du skapar tid och rum för er.

 

vårhoroskop

Kräftan 22.6–22.7

Mitt råd
Ta vara på möjligheterna
Tänk på vad du säger

Allmänt
Under våren blir det lättare att se på din situation i ett klart ljus. Du kan släppa gamla förväntningar till fördel för det som du nu vill fokusera på. Låt dina visioner och förväntningar om framtiden komma fram. Förmodligen är du mer utåtriktad och kontaktsökande framöver.
Din önskan om utveckling kommer också att ge dig nya betydelsefulla kontakter. Speciellt i perioden mellan den 20 april och 21 maj kommer du att göra nya bekantskaper som kan leda till fin vänskap. Vill du se över din livsstil är det rätt tid att ha fokus på kosthållning. Försöker du gå ner i vikt är det en bra tid att börja nu och fram till slutet på maj.

Jobb och ekonomi
Mycket tyder på att det har varit en del förändringar i ditt arbetsliv, och detta kvarstår i framtiden. När solen belyser Vädurens tecken från 20 mars till 20 april kan du stärka din position, men i perioden från 17 april till slutet av maj är det mera osäkert. Det kan istället vara en lysande tid för att skapa en god grund för berikande tillväxt. Ta tillvara dina erfarenheter och känn efter vad du vill satsa fullt ut på, respektive avsluta. Det ser ut som om du har en god dialog med affärskontakter, kunder och kolleger. Din kapacitet som människokännare kan du ha stor nytta av. Lyssna till din intuition och greppa möjligheterna som dyker upp. Se upp med detaljer i avtal mellan den 17 april och 27 maj. Oförutsedda händelser kan dyka upp i denna perioden, men behåll kontrollen även om du inte uppnår dina kortsiktiga mål.

Hem och familj
Dina relationer med barn, barnbarn och syskon står i centrum. Oenigheter och konflikter om förväntningar och attityder kan uppstå. Har du barn som är på väg att flytta hemifrån är tiden inne för att släppa taget. Andra upplever att de dagliga rutinerna är en utmaning. Kommunikation är lösningen och kanske är det nödvändigt att ta hjälp av en rådgivare eller coach för att få en klar bild av situationen. Att staka ut en ny kurs tillsammans med familjen, barn och barnbarn kan ge inspiration till en gemensam ansträngning. I perioden 28 maj till 29 juni rör Mars sig motsols i området som har med förhållandet till föräldrar och barn att göra.
Var uppmärksam på hur du kommunicerar och ta chansen till att få bättre kontakt med dina närmaste.

Kärlek
Ditt kärleksförhållande påverkas för närvarande av hälsa och dagliga rutiner. Fullmånen den 22 april har inflytande på dina känslor, men du kan ha lätt för att överdriva eller dramatisera känslor även om det inte är fullmåne. I perioden från 28 maj till 29 juni ökar intresset för att utforska den intima delen av kärlekslivet. Lusten att experimentera kan ibland få dig att ara för impulsiv. Se till att behålla kontrollen så att du slipper ångra dig i efterhand. Ett ex kan dyka upp och fresta dig. Stora beslut i kärleksaffärer kan bli aktuellt i den närmaste framtiden.

 

vårhoroskop

Lejonet 23.7–23.8

Mitt råd
Ge det där lilla extra
Stärk relationen med din älskade

Allmänt
Med lyckoplaneten Jupiter i ditt följe går du en strålande tid till mötes. Du kommer att använda fler egenskaper och visa fler sidor av dig själv för omvärlden. Självkänslan ökar naturligtvis när du visar att du klarar av allt större uppgifter. Men var på din vakt så att du inte tar på dig för mycket. Saturnus position gör att du kan bli allvarligare än du brukar vara och du kan framstå som lite introvert. Glöm inte bort dina humoristiska sidor.

Jobb och pengar
Maj månad är en tid för dig att reflektera över ditt arbete och din karriär. Något kan ändras i större omfattning än du väntat dig, kanske på grund av ett chefsbeslut. Du kan också uppleva att kollegor tar oväntade beslut, som kan påverka din arbetssituation. Men om du funderar på att byta jobb, kan det vara en god idé att avvakta en tid. Då faller bitarna på plats och du ser tydligt vad du vill satsa på.

Hem och familj
Planeten Mars rörelser under våren påverkar relationerna i ditt privatliv. Mycket tyder på att en relation till ett barn kräver en extra ansträngning från dig. Några kommer också att uppleva att barnbarn behöver extra kloka råd. De som har föräldrar kan uppleva att förändringar sker i deras liv som kan leda till frustration och oenigheter. Det verkar som att du brinner för din roll i alla nära relationer för tillfället. Särskilt under perioden 17 april till 27 maj ligger fokus på barn, barnbarn och föräldrar.
Under juni månad är du mer effektiv än vanligt. En bra period att renovera din bostad!

Kärlek
Romantiken i ditt förhållande har kanske inte varit mycket att skryta om emellanåt men med Mars och Saturnus inblandade är det sannerligen inte tråkigt heller. Det kan bli för mycket arbete och lite för lite tid för sex och spänning. Denna vår kan göra dig rastlös – det är dags att stärka relationen med din älskade.
Om du längtar efter att ta emot kärleksförklaringar, är det också viktigt att du ger sådana.

 

vårhoroskop

Jungfrun 24.8–23.9

Mitt råd
Minska din kritik
Var öppen för kärlek

Allmänt
Du är en utåtriktad person och söker kontakt med de som befinner sig i närheten. Nyfikenheten på andra ökar framförallt under perioden 20 april – 21 maj. Samtidigt flyttar Merkurius sig under perioden 28 april-21 maj och och det kan leda till djupare reflektioner på vad du uppfattar som meningsfullt. Solförmörkelsen sent i fiskarnas tecken indikerar en nystart i flera relationer, både privat och på arbetet. Du blir modigare och vågar ge dig ut i situationer som du tidigare har varit skeptisk till. En vänlig inställning utan alltför många kritiska kommentarer tar dig längst.

Jobb och Ekonomi
Det sker förändringar på jobbet under våren, men du verkar trivas där saker händer. Att hantera förändringar är din specialitet. Undvik att fokusera på detaljer innan du ser helheten. Samarbeta så kommer du få mycket tillbaka.
Ägna särskild uppmärksamhet åt hur du kommunicerar mellan 28 maj och 29 juni. Du kan också se saker på ett nytt sätt under perioden 28 april-21 maj. En kurs kan ta dig framåt.

Hem och familj
Det ser ut som om förändringar är att vänta i privatlivet. Du är redo att ta itu med dig själv och hemmet. Tvättning och städning går lätt nu. Du får genomfört det du satt upp som mål och är fokuserad på uppgifter som du vill lösa. Eventuellt kan situationer uppstå som kräver reparation av något i din bostad.
Om det finns missförstånd med syskon eller grannar är det bra att reda upp dem under perioden 28 maj-29 juni.

Kärlek
Förändringar är att vänta i nära relationer. Jupiter öppnar dörrar för dig och du har genomgått en stor utveckling som kan leda till ökad öppenhet och nyfikenhet på en partner. Du är också mer mottaglig för en partners engagemang. När du själv är öppen är kärleken tillgänglig. Lita på dig själv och öppna dörren till hjärtat!

 

vårhoroskop

Vågen 24.9–23.10

Mitt råd
Energin ökar – ta vara på den
Gemensamma planer skapar trivsel

Allmänt
Våren är en tid då det är naturligt för dig att vara utåtriktad och du har lätt för att samarbeta med andra. Perioden från 17 april till 27 maj kan innehålla många samtal med syskon eller grannar, alternativt kännetecknas av att du vill förmedla något. Månförmörkelsen i ditt tecken antyder att du lägger en fas bakom dig och öppnar för att ta en ny riktning på din framtidsväg. Från början av sommaren fram till augusti har du möjlighet att sätta dina planer i verket och använda flera av dina talanger. Detta är också en period då du kan uppleva stark passion för allt du gör. Energin ökar och du vågar mer än annars. Ta vara på detta och genomför det du verkligen vill .

Jobb och pengar
Nya uppgifter väntar den som är engagerad i sin karriär. Har du tidigare tvivlat på vad du vill prioritera kommer detta bli tydligare framöver, men mycket arbete ligger framför dig. Speciellt runt den 9 mars kan det dyka upp spännande inslag i karriären som sporrar dig att utveckla dina talanger. Planeten Mars ger dig extra energi och mod till att satsa stort framöver. Du är effektiv och har förmåga att sätta i gång nya projekt under perioden. Mellan 7 mars och 27 maj är kommunikation ett nyckelord. Lite senare, 28 maj till 2 augusti, triggar Mars dig till handling eller till att utmana dig själv.

Hem och familj
Det ser ut som att det råder en god stabilitet i ditt privatliv i vår. Men förmodligen blir du upptagen med jobbrelaterade sysslor, vilket kan leda till några krävande samtal. Det finns behov av mycket kommunikation och gemensamma planer för att skapa trivsel. Om du har en partner som också jobbar mycket, blir det inte mycket tid för familjeliv. Behovet av trygghet i privatlivet är stort för en våg som behöver stabilitet och trygghet för att finna balans och inre harmoni. Det kan dyka upp ett par utmaningar rörande gemensam ekonomi; oenigheter om konsumtion kan leda till en snedfördelning av utgifter. Var inte för snäll men undvik långsiktiga konflikter. Kom ihåg att ett tryckt sinne kan skapa inre stress – red ut det som trycker! Förmodligen gör du detta före juni månads utgång.

Kärlek
Ditt kärleksliv kan vara turbulent ibland, men du kan också uppleva möjligheter till utveckling och tillväxt. Om du lever i ett fast förhållande kan du hamna i en pressad situation eftersom du söker du spänning och passion nu. Mars och Uranus positioner i vår gör att du upplever det traditionella och konservativa som tråkigt. 17 april till 29 juni kan du behöva förändra något i ditt förhållande. Du är själv i en stark förnyelsefas och är redo att se nya sidor av världen. Passionen blomstrar men det här är inte rätt tid att inleda långsiktiga förhållanden. Korta romanser eller förälskelser som pirrar i kroppen är mer aktuellt. Din rastlösheten är stor men tänk dig för innan du handlar, och vänta helst till augusti om du har möjlighet. Då ser du allting klarare.

 

vårhoroskop

Skorpionen 24.10-22.11

Mitt råd
Sätt av tid till fysisk aktivitet
Tänk i nya kärleksbanor 

Allmänt
Du har gått igenom några utmanande perioder vilket nu börjar ge belöning. Krävande ekonomiska utmaningar och turbulens på jobb kan kännas upprivande för en trygghetssökande skorpion. Att lägga mer tid på andliga aktiviteter gör susen för din utveckling och inre styrka. Satsa på hälsa och livsstil i vår. Din energinivå ökar och det blir naturligt att vilja utöva mer fysisk aktivitet. Din viljestyrka och kapacitet är på topp, men du kan känna dig sliten ibland eftersom Mars drar sig motsols från 17 april till 29 juni. Detta kan leda till att du omprövar val du har gjort, speciellt angående arbetsuppgifter och hälsa. Din styrka ökar betydligt till sommaren; använd din kraft och visa vem du är!

Jobb och pengar
Jobbet går smidigt, men du kan behöva lägga in en extra växel framöver. Under perioden 17 april till 27 maj kan jobbet kräva extra mycket. Försök finna kreativa lösningar. Under perioden 28 april till 21 maj kan det uppstå oenigheter med samarbetspartners, kollegor eller andra du har daglig kontakt med och det kan vägen ske missförstånd. Reflektioner och många tankar kan leda till att du omvärderar dina livsmål. Jupiters position medför optimism och nya mål. Solförmörkelsen i fiskarnas tecken ger en ny giv av livsglädje som inspirerar till mer lek och skratt. Skapa trivsel och få dina medmänniskor med dig. Du blir en inspiratör framöver. Klargör dina visioner.

Hem och familj
Ditt privatliv har varit något turbulent de sista åren, kanske har du flyttat. Planeten för privatlivet är Uranus, och dess färd genom tillvaron kan leda till impulsiva inköp och modernisering av hemmet. Var uppmärksam. Du kan kanske ångra vissa investeringar om du inte tänker dig för innan du handlar. Speciellt under perioden från 17 april till 27 maj ska du inte vara för djärv. Sänk tempot och analysera situationen innan du tar beslut. Under våren får du möjlighet att fullända det du önskar att manifestera.

Kärlek
Den 28 april till 21 maj kan du uppleva fnurror på tråden i ditt förhållande, men det är också en bra period för att reda upp oenigheter. En solförmörkelse i området för romantik och kärlek öppnar denna vår för en ny spännande period. Det blir naturligt att släppa gångna tider och det som har varit, och greppa möjligheten att skapa nya erfarenheter som par. Att göra roliga och kreativa saker tillsammans kan inspirera och leda förhållandet in på nya spår. Nyttja chansen till att tänka i nya banor angående kärlek. Tålamod är en dygd och sänk tempot. Du söker uppmärksamhet. Är du lika duktig på att se din kära? Singlar kan möta kärleken denna vår.

 

vårhoroskop

Skytten 23.11-21.12

Mitt råd
Fundera på vad du vill
Fokusera på kärleken

Allmänt
Planeten Saturnus passerar just nu genom ditt tecken och gör att du utvecklar en mer seriös inställning till livet i stort. Från mitten av mars och fram till slutet av maj får du möjlighet att hävda dig själv och visa vad du går för. Detta kan leda till ett behov av ökad fysisk aktivitet och högre krav på dig själv. Något som i sin tur kan ta på krafterna. I din iver att störta in i spännande projekt kan du ta dig vatten över huvudet. Detta leder till ett behov av lugn och ro och tid för reflektion. Lyssna på kroppen och dra ner på tempot rejält. Perioden bjuder också på en rutinmässig hälsokontroll.

Jobb och pengar
Jupiters resa i ditt tecken gör att du ser nya framtidsmöjligheter. Men det är viktigt att du fokuserar på vad det är just du vill framåt. Att byta jobb är ett alternativ för dig som vill utvecklas, få större ansvar och mer spänning i karriären. För dig som vill ha större frihet finns en chans att bli av med betungande och oönskade arbetsuppgifter. I slutet av perioden ställs du inför många beslut och det är extra viktigt att du tänker igenom dessa noggrant. För den som fattar ogenomtänkta beslut väntar nämligen tuffa konsekvenser. Men för den som planerar ordentligt och arbetar seriöst väntar stor framgång.

Hem och familj
Vårens solförmörkelse är ett tecken på nystart eller förändring i ditt privatliv. Detta är den andra solförmörkelsen inom ett år vilket innebär att du kanske redan märker av konsekvenser från tidigare förändringar. Kanske har du precis flyttat, eller är du sugen på att göra det. Någras förhållande till sina föräldrar kan förändras under året. Du som har äldre barn känner att de är på väg att lämna boet – vilket ju är helt naturligt. Du som väntar barn eller barnbarn ser dig själv i ett nytt ljus och har massor av nya och spännande upplevelser framför dig. Du är helt enkelt på väg in i en ny fas i privatlivet och för den som har tålamod kan den här tiden bli riktigt bra.

Kärlek
Planeterna Mars och Merkurius placering gör att din energinivå kan sjunka något i början av våren. Du vänder blicken inåt och reflekterar över dina handlingar, din kropp och din utstrålning. Du fokuserar på närhet och bekräftelse. I slutet av perioden vänder det dock och du känner dig betydligt mer passionerad och engagerad. Samtal som berör rutiner och hälsa är högaktuella. Vem som ska göra vad i hemmet är en diskussion som är viktig att ta för att skapa harmoni och lugn hemma. Fokuserar du på kärleken utvecklas den också i en positiv inriktning.

 

vårhoroskop

Stenbocken 22.12-20.1

Goda råd
Sätt upp nya mål
Prioritera kreativitet, lek och glädje

Allmänt
Livsmål och ambitioner tar en ny riktning för många stenbockar. Vårens sol- och månförmörkelser tyder på att ditt perspektiv förändras och att du tänker annorlunda än tidigare. Du ser nya möjligheter för både tillväxt och utveckling! Månförmörkelsen i mars tyder på nya livsmål och du stakar ut en ny, spännande väg. Detta utvecklar dig och leder till nya insikter. Vissa riktar fokus inåt och förändrar sättet att se på sig själva. Fokusera på det kreativa i livet, njut av glädje och unna dig att ha kul!

Jobb och ekonomi
Det du lägger tid och energi på under våren kommer ge resultat i höst. Därför är det viktigt att du vet vad du vill fokusera på. I slutet av våren kan du uppleva att du vill dra dig tillbaka lite, kanske har du ett projekt att slutföra. En del vänder fokus inåt för att hitta motivation. En händelse i gruppen kan få dig att vilja lämna gemenskapen eller i alla fall klart och tydligt visa vad du står för. Sätt nya mål under våren och tillåt dig själv att växa under sommaren. Belöningen kommer till hösten!

Hem och familj
Sol- och månförmörkelser det senaste året tyder på att det har skett förändringar i ditt privatliv. Detta ser du främst resultat av under våren och sommaren. Vissa stenbockar känner ett behov av att avsluta en relationscykel innan de kan gå vidare. För dig med syskon väntar en omstart. Behovet av öppen kommunikation är större och viktigare än någonsin. Vi går ljusare tider till mötes, något som också speglas i dina relationer med nära och kära. Många stenbockar kan se fram emot förbättrade relationer med till exempel en granne.

Kärlek
I mitten av perioden kan du uppleva en omprövning i kärlekslivet. Detta kan ha stor påverkan på er som planerar att skaffa barn eller gifta sig. Du gör klokt i att behålla kontrollen i nära och intima relationer. Kanske behöver du dra ner på tempot för att hitta tid för eftertanke och reflektion. Det finns risk att några stenbockar blir besvikna på sin partner, tänk då på att prata med varandra. Uppriktiga samtal klargör gemensamma mål och stakar ut riktningen framåt. Du som är singel känner ett fortsatt behov av att vara fri och flirta.

 

vårhoroskop

Vattumannen 21.1-18.2

Mitt råd
God planering är viktigt nu
Se till att väcka uppmärksamhet

Allmänt
Det handlar mycket om kommunikation och mental aktivitet i vår. Intressen som stimulerar hjärnan kan utvecklas snabbt. Har du kunskaper och färdigheter som du ännu inte fått möjlighet att visa upp är det dags att utmana dig själv nu. Visa vad du går för! Din viljestyrka är starkare än vanligt och många vattumän känner sig lättare till mods i vår. Idéerna kommer som ett pärlband och om du tar vara på dem kan de hjälpa till att lyfta dig ett steg uppåt. Fokusera på dina livsmål och vägen framåt. Men innan du stakar ut en ny kurs är det viktigt att planera väl!

Jobb och pengar
Kontakten med dem du delar ekonomi med med ökar. Det kan gälla den goda viljan hos banken om du vill låna pengar, bättre villkor i försäkringsavtal, löneökningar, mottagande av gåvor, eller arv. Det kan också handla om att dela ekonomi med en rumskompis eller att du får insikter från kända eller okända. Den som är bra på att lyssna får ta emot mer än den som inte är det. Våren bjuder också på en bättre relation till dig själv. Ökat självförtroende och självkänsla stärker din inre trygghet. Det gör att du står stadigare i situationer som kräver mer av dig.

Hem och familj
En förändring i relationen till nära släktingar kan leda till att du ser världen ur ett annat perspektiv eller tänker i nya banor. De förväntningar du har på auktoriteter i din närhet kan eventuellt leda till besvikelse under den här perioden. Det är vid sådana tillfällen som du lär dig att lita på dig själv. Räkna inte med löften som inte kan infrias. Det kan gälla både föräldrar, morföräldrar och vänner. Du kan uppleva att någon söker sig till dig för att få hjälp.Bjud på din humor, optimism och goda samtal. Det kan vara vad som krävs för att de omkring dig ska må bättre. Undvika att vänta på att andra ska ta ansvar.

Kärlek
Romantiken påverkas av den miljö du befinner dig i. Bra, starka familjeband kommer att bidra till ett harmoniskt förhållande mellan dig och dina nära och kära. Motsatsen kan leda till friktion mellan er. Våren är en härlig tid att uppleva fina stunder med familj, släkt och vänner. Låt inte negativ energi påverka dig och din kärlek. Passa på att skapa en romantisk stämning i hemmet. God mat och dryck, blommor, ett välstädat och snyggt hem, trevlig och inspirerande musik eller romantiska filmer kan stimulera kärleken mellan dig och din utvalda. Glöm inte att avsätta tid för sådana upplevelser!

 

vårhoroskop

Fiskarna 19.2-20.3

Mitt råd
Välj rätt väg för att förbättra dina relationer
Var fokuserad på kärlek

Allmänt
Vårens solförmörkelse i ditt tecken är den andra inom loppet av ett år och det kan ge resultat inom kort. Det visar att du är på väg att ömsa skinn och bli en ny och bättre version av dig själv. Det är väldigt ovanligt att detta sker två gånger under samma år. Resultatet av en solförmörkelse kan upplevas inom ett år efter att den inträffat och det är individuellt hur lång tid det tar att nå de resultat du söker. En ny början för självutveckling kan också innebära att du väljer bort vissa livsmål till förmån för nya. Personlig utveckling leder till förändringar på flera nivåer.

Jobb och pengar
Solförmörkelsen kan också komma att påverka din ekonomi och eventuellt också ditt fysiska utseende. Förändringar relaterade till jobb och karriär kan också inträffa. Det är naturligt att söka nya utmaningar i vår. Vissa försöker visa mer skicklighet och talang och avslutar några projekt till förmån för nya. Det kan leda till att du vill byta jobb, även om det kanske inte händer just under våren. Vissa kan också uppleva att de behöver ändra riktning i sin karriär utan att vilja det. Var inte orolig – det öppnar nya dörrar och inbjuder till att söka något nytt eller bättre. Men se till att du respekterar dem du är i dialog med, oavsett om det är din chef, kollegor, kunder eller partners.

Hem och familj
Familjebanden och relationer med dina nära och kära är i ständig rörelse och förändring. Eftersom Merkurius rör sig bakåt, kan det finnas missförstånd eller meningsskiljaktigheter i relationer med föräldrar, mor- och farföräldrar eller syskon. Under perioden från den 17 april till den 27 maj kan situationer uppstå som kräver att du tar plats, antingen privat eller professionellt. Att säga vad du tycker och vad du behöver, speciellt i relationer till föräldrar och syskon, är viktigt. Att inte ta plats eller att vara för snäll gynnar dig inte. Det hjälper inte heller att vara arg eller bitter. Tydlighet är nyckelordet vid denna tidpunkt och det kan bidra till bättre relationer.

Kärlek
Dina nära och kära verkar vara mycket villiga att stödja dig i utvecklingen du genomgår för närvarande. Var uppmärksam på kommunikationen mellan dig och dem under perioden 28 april-21 maj. Låt inte missförstånd komma i vägen för kärleken. Se upp så att oenighet om småsaker inte skapar stora konflikter. Fokusera på kärlek värme och värme i dina relationer. Med Jupiter i denna sektor finns det all anledning att se fram emot spirande romantik. Vissa kommer att träffa sin käresta nu i vår, om det inte redan har hänt.


Läs mer om:

Dela
(74)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…