Annons

Annons

Så blir din sommar – stort horoskop!

Missa inte vårt stora horoskop för sommaren 2016! Ska du satsa på kärlek, vänskap eller karriär? Vi bjuder på ett stort sommarhoroskop med tips och goda råd för alla stjärntecken.

Dela
(57)

Sommarhoroskop

Vad kan du se fram emot i sommar? Kolla in ditt stora sommarhoroskop hos oss.

 

Äntligen dags för sommarens stora horoskop! Astrologen Brian Teglgaard har tolkat stjärnornas kommande positioner och berättar här vad dessa kan innebära för just dig och ditt stjärntecken.

Annons

 

VÄDUREN

21 mars – 20 april

Augusti blir din månad!

vårhoroskop

Allmänt

Saker går långsamt i juni, antagligen eftersom du måste lägga mycket tid på detaljer. Du kan känna att du stagnerar, på jobb eller hemma. Känslomässiga dilemman får dig att tänka dig för. Från slutet av juni kommer energin sakta tillbaka. I början av augusti är du på topp.

Hälsa

Arbetspress med detaljfokus kan irritera dig och framkalla stress. Lyssna till din kropp och ta det lugnt i juni. Om du ska renovera i hemmet eller göra vanskliga jobb i trädgården så akta fingrarna och kom ihåg säkerhetsutrustningen. Från augusti har du extra mycket energi.

Hem och familj

Den första veckan i juli kan det bli svårt att få ihop livspusslet. Du har inte släppt jobb och andra förpliktelser. Det kan finnas olika önskemål hos dig och din svärfamilj, ni måste kompromissa. Härefter kan det bli kortare resor och utflykter med familjen. Augusti är upplagt för mer semester och kanske längre resor.

Kärlek

I början av sommaren tar andra saker än ditt parförhållande din tid. Men är du inte närvarande i relationen, så fungerar den inte lika bra som vanligt. Du bör ta ansvar för er samvaro. För singlar är tiden från mitten av juli till början augusti spännande, med goda möjligheter att möta trevliga människor. Kanske en sommarflirt?!

 

OXEN

21 april – 21 maj

Kombinera resa med intresse

vårhoroskop

Allmänt

Människor dras till dig eftersom du är hjälpsam, men paradoxalt nog är det inte alla som kan eller vill ta emot din hjälp. Resor kombineras med fördel med ett intresse eller en hobby. Utmaningen blir att få med andra. Reseplanering är viktigt. Förbättringar är på väg när det gäller dina arbetsförhållanden; de största förändringarna sker efter sommarsemestern.

Hälsa

Fysiskt klarar du dig bra. Det finns dock korta perioder då din hälsa kan bli påverkad, du bör lyssna till din kropp. Du kan pressa dig själv för hårt fysiskt och mentalt i juni och juli; kom ihåg att slappna av.

Hem och familj

Särskilt den andra halvan av juli värdesätter du att vara hemma, eller åtminstone att vara tillsammans med familjen. I början av semestern kan barnen komma att ta stor plats. Det kan bli nödvändigt att sätta gränser och att aktivera – särskilt om du har små barn eller barnbarn. Familje- eller sommarfester kan bli succé, speciellt i augusti.

Kärlek

I början av sommaren kan din partner vara inåtvänd, fråga vad hen funderar på. Från juli kommer ni närmre varandra. Den som är singel har höga krav på en eventuell partner, nästan ingen kan uppfylla dessa. Men i slutet på sommaren kan singeln ändå inte hålla sina känslor tillbaka.

 

TVILLINGARNA

22 maj – 20 juni

En aktiv sommar väntar

vårhoroskop

Allmänt

Du inleder sommaren och semestern med massor av energi och härliga planer. Och du har verkligen en aktiv sommar att se fram emot. Men se upp så att det inte blir för mycket. I juni kan det nämligen bli tufft att få arbete, familjeliv och förhållande att gå ihop. Du är till stor del beroende av andra, vilket kan bli en utmaning för dig.

Hälsa

Sommar, sol och värme gör gott för din hälsa, så passa på att njuta utomhus så fort solen visar sig. Under juni månad bör du vara extra snäll mot dig själv och din kropp. Du kan ligga i riskzonen för att bli utbränd, vilket kan göra dig mer mottaglig för sjukdomar. Lungorna kan vara extra utsatta, så undvik fuktiga platser och ställen med förorenad luft.

Hem och familj

Har det skett förändringar i din bostadssituation vill du helst vara hemma och riktigt bo in dig. Är du i en relation måste du komma ihåg att lyssna på din partner, det är inte säkert att ni har samma bild av hur semestern ska tillbringas. Kanske måste du dessutom ta hänsyn till både dina föräldrar och svärföräldrar… Generellt sätt innehåller första delen av sommaren mer resor och utflykter medan slutet av sommaren tillbringas hemma. Rent ekonomiskt får du inga större problem under perioden. Njut av ledigheten med gott samvete.

Kärlek

Du som befinner dig i ett förhållande har en harmonisk sommar att se fram emot. Men tänk på att det krävs både tid och engagemang från er båda för att skapa en bra relation. Början av juli ser ut att bli en alldeles extra bra period för dig och din partner. Är du singel och på jakt efter kärleken väntar nya spännande erfarenheter och möten i mitten av juli och i slutet av augusti.

 

KRÄFTAN

21 juni – 21 juli

Stärk familjebanden

vårhoroskop

Allmänt

Kräftan trivs verkligen under sommarhalvåret! Första delen av juli kan tyvärr bjuda på konfrontationer med antingen kollegor eller familjemedlemmar. Men när du väl har tagit dig igenom dessa blir resten av sommaren mycket lugnare och mer harmonisk. Ditt arbete kräver en hel del av dig, vilket kan vara lite frustrerande. Fokusera på att få saker och ting att fungera i praktiken och undvik kaos. Du gör klokt i att vara uppmärksam på stora utgifter i början av juli. Har du bil är det läge att se till att den är bra servad annars kan den orsaka dig problem.

Hälsa

När det är intensiva arbetsperioder på jobbet måste du ägna mer tid åt ditt fysiska välbefinnande. Annars riskerar du att trötta ut dig själv både psykiskt och fysiskt. Se upp så att du inte överbelastar knän och rygg, en gammal skada riskerar att åter igen göra sig påmind. Dessutom kan det vara dags för ett tandläkarbesök.

Hem & familj

Sommaren är ett bra tillfälle att stärka banden till familj och släkt, något du verkligen prioriterar att göra. Det gäller särskilt dig som har syskon. Det betyder inte på något sätt att du som har partner har glömt bord honom eller henne utan bara att du tar chansen att umgås mer med familjen när tid ges. Det blir dessutom ett välkommet avbrott mot dina vanliga rutiner. Du som har sambo mår bra av att förnya hemmet, det gäller bara att ni tillsammans kan enas om på vilket sätt det ska göras.

Kärlek

De kräftor som befinner sig i ett förhållande njuter av tvåsamheten, speciellt nu när det finns lite extra tid för det. Du och din partner har en bra dialog och kan prata om allt även om ni kanske inte alltid är eniga om allt. Kring den 7 juli kan ni hamna i högljudda diskussioner men det är snabbt glömt igen. Verkar din partner lite tyst är det viktigt att du försöker reda ut varför. För singelkräftan innebär början av sommaren möjlighet till många nya kontakter. Hela juli är en bra period för att träffa någon.

 

LEJONET

22 juli – 22 augusti

Renovera i juni, res i augusti

vårhoroskop

Allmänt

Under den här perioden präglar en inre osäkerhet dig och du kan tvivla på dina mål och din riktning. Detta gäller till slutet av sommaren då livet blir mycket lättare. I början av semestern är ditt behov av att resa inte stort, men under sista halvan av augusti stiger reslusten.

I början av semestern måste du tänka på vad du spenderar dina pengar på. Det kan vara läge att granska hela din ekonomi.

Hem och familj

Du kanske känner att du måste ta större hänsyn till barn och barnbarn än du brukar. Det kan skapa begränsningar i semesterplaneringen, men det finns ingen väg runt det om du vill att barnen ska vara en del av din semester. Ditt familjeliv blir lättare att hantera från och med juli. Om ditt hem kräver underhåll är juni en perfekt tid att påbörja renovering.

Kärlek

Du tar ditt kärleksliv på allvar, och det är särskilt bra om du vill byta ditt singelliv mot en relation. Du kan börja med att engagera dig i föreningar eller andra sällskap där du har goda chanser att träffa en potentiell partner. För dig som är i en relation kan sommaren påverka den positivt, men din partner kan behöva extra stöd.

Hälsa

Dina matvanor står inför förändring, eller så kan du välja att äta helt andra saker än du brukar. Lyssna på din mage, kan det vara den som talar om för dig om du väljer rätt. Se till att få massor av luft och motion hela sommaren, och om nödvändigt skär ner på din alkoholkonsumtion.

 

JUNGFRUN

23 augusti – 22 september

Augusti en positiv tid

vårhoroskop

Allmänt

Nu i sommar önskar du något mer än vanligt av livet. En längre resa eller kanske bara en förlängd semester kan stå på din önskelista. Friluftsliv lockar dig och helgdagar kan inbjuda till fysisk aktivitet, kanske en vandring i naturen eller en cykeltur.

Augusti är en positiv tid för dig. Det också en gynnsam period för att börja en god förändring i exempelvis hemmiljön, i din familj, eller på ditt jobb.

Hem och familj

Under din semester kan du gå vidare med ett projekt i din närmiljö som stannat av tidigare på grund av brist på tid eller pengar. Här har du också goda chanser att få hjälp, kanske från en energisk, god granne.

Familjelivet blir också bättre under sommaren. En semester där flera generationer samlas kan vara en bra idé.

Kärlek

Sommaren innebär en gynnsam tid för alla dina relationer. Ju mer du kan ägna dig åt andra, desto mer positiva upplevelser får du. För den som vill möta en potentiell partner, krävs det aktivitet. Du kan frestas att stanna hemma i din välbekanta omgivningar när du äntligen har semester, men det är inte här du träffar nya människor.

Hälsa

Din hälsa är god just nu, men det finns ändå ingen anledning att överdriva när det gäller mat och dryck. På det hela taget söker du dig till ljus och luft, men kanske i form av en aktiv semester. Kom bara ihåg att ta det lugnt ibland och få ordentligt med sömn.

 

VÅGEN

23 september – 22 oktober

Underbar sommar väntar

vårhoroskop

Allmänt

Du utmanas mentalt både på jobbet och privat och när du påbörjar din semester kan det kännas som om det fortfarande vore lång tid kvar till semestern. Räkna inte med någon stabilitet, framförallt inte i juni. Men ju längre sommaren går desto mer faller på plats. Efter semestern inleds en tid av framgångar så du har också något att se fram emot!

Hem och familj

När arbetsdagen varit full av stress är det hemma du kan dra dig tillbaka och ladda batterierna. Men även hemma kan det finnas utrymme för förbättringar för harmoni och balans. Det kan bli nödvändigt att klart och tydligt säga ifrån över andras bullriga beteenden. Senare på sommaren närmar ni er varandra i familjen och det ger flera lyckliga upplevelser.

Kärlek

Efter att ha hunnit slappna av på semestern blir du närvarande med din partner och det får er relation att blomstra. Det gäller faktiskt alla dina relationer för även dina vänner kommer du närmre. Dagarna kring 6 juli blir romantiska. Dialogen mellan dig och din partner är glad och du kanske upptäcker att din partner tar fler initiativ än du är van vid. Om du väljer att åka på semester med dina vänner stärker detta er vänskap ytterligare.

Hälsa

Även när det gäller din hälsa gäller det att hitta balansen. Återigen sätter din höga arbetsbörda krokben för dig, inte minst när det gäller din kost. På det stora hela så äter du inte så nyttigt under semestern heller. Men diet eller inte, en välbehövlig semester får dig snabbt att bli välmående. Framgången som tidigare nämnts gäller också din hälsa – något du verkligen känner av mot slutet av sommaren.

 

SKORPIONEN

23 oktober – 21 november

Du är i bra form

vårhoroskop

Allmänt

Du börjar semestern med en hög energinivå och det kan smitta av sig på dina resedrömmar. Helst bör det vara något spännande eller aktivt. En gruppresa känns självklart. Den kan vara både med familj eller vänner men är du singel väljer du säkert en paketresa. Du fördjupar dig också i böcker för att vidga dina vyer eller syn på livet. I slutet av semestern kommer du närmre din partner.

Hem och familj

Både du och din familj hittar ett gemensamt tema för semestern. Inte bara du, utan även din familj, är fysiskt aktiv både på resande fot och hemma. Det finns en gemensam vilja att hjälpa varandra när det kommer till förändringar i hemmet. Trots det finns det utrymme för individuella intressen.

Kärlek

För singelskorpionen kommer romantiken inom räckhåll under sommaren. Det uppstår flera situationer där du rycks med av dina känslor. Men du riskerar också att hamna i situationer där kärlek inte är så realistiskt. Lyssna på både ditt hjärta och ditt sunda förnuft! Du uppskattar vad du har och är inte sen på att visa din hängivenhet till de du älskar.

Hälsa

Fysiskt känner du dig i bra form, och det är du också. Om du kastar dig in i farliga sporter eller handarbete med maskiner så tänk på säkerheten. Det gäller i synnerhet ditt huvud, så kom ihåg cykelhjälmen. I slutet av augusti kan du börja känna dig trött och det är en signal om att du behöver ta det lite lugnare. Om du då inte ger kroppen mer vila kan du bli sjuk.

 

SKYTTEN

22 november – 20 december

Planera långsiktig balans

vårhoroskop

Allmänt

Du har jobbat hårt under en längre tid och har nu siktet inställt på att vara ledig. Glöm bara inte bort att planera din tid! Vill du vara aktiv är det en god idé att boka i förväg, annars är risken att det rinner ut i sanden. Under senare delen av sommaren mår du bra av att jobba med händerna.

Hem och familj

Som den flitiga arbetsmyra du är finns risken att du försummar dina nära och kära. Men det kan lediga veckor tillsammans råda bot på. Ta vara på tiden och fundera på hur du ska få balans i vardagen även efter semestern. En familjemedlem kan vara extra krävande, men slutet på sommaren blir lugn.

Kärlek

I ett förhållande är det lätt att du blir den dominerande, och du behöver påminnas om att allt inte handlar om dig. I gengäld är du duktig på att visa hur mycket du uppskattar din partner. Sommarens gemensamma upplevelser för er tätare samman. Söker du en partner är augusti en bra tid för dig att möta nya människor!

Hälsa

Du måste lyssna till din kropp, annars är det lätt att krämporna dyker upp. I slutet av sommaren blir du mer aktiv och då bör du vara försiktig med tunga lyft. Har du redan hälsoproblem är det bra att ta itu med dem nu, i så fall kommer du att märka en förbättring under sensommaren.

 

STENBOCKEN

21 december – 20 januari

Miljöombyte gör dig gott

vårhoroskop

Allmänt

Semestern blir ett välkommet tillfälle till att dra dig tillbaka och söka ro. Försök få en sammanhängande ledighet för bästa möjliga avkoppling. För den skull ska du inte isolera dig, både juni och juli bjuder på många tillfällen till kontakter där du inte behöver vara den drivande kraften.

Hem och familj

I juni kan det vara svårt för dig att få familjeliv och semester att gå ihop. Från slutet på juni och början av juli ser det ljusare ut. Augusti är en bra tid för dig att resa med nära och kära. På hemmaplan kan du få problem med en granne som stör, men ni reder ut det hela.

Kärlek

Du befinner dig i en viktig period i ditt liv. Är du singel är det lätt att känna sig ensam under sommaren. Men önskar du göra något åt det är det en bra tid att börja nu! Även om du är i ett förhållande kan det vara bra att knyta nya kontakter. I slutet på sommaren kan du smälta intrycken och staka ut nya planer.

Hälsa

Du är viljestark och utstrålar vitalitet, men har ibland lätt för att oroa dig lite för mycket. Även om oro i sig inte är ett tecken på dålig hälsa kan det vara bra att kolla upp det som oroar dig. Ett miljöombyte i sommar kommer att göra dig gott. Njut av nya omgivningar och var inte rädd för äventyret!

 

VATTUMANNEN

21 januari – 19 februari

Aktiv hemmasommar

vårhoroskop

Allmänt

Många vattumän väljer att stanna hemma i sommar. Några engagerar sig i sociala frågor som de brinner för, och det är också en bra tid för detta. Du känner att engagemang i förening eller intressegrupp ger dig styrka.

Hälsa

Under högsommaren är du aktivare än planerat. Detta är bara bra för dig, men se till att ta det lite lugnt under dagarna kring 7 juli. Satsa på en sommarkurs som berör både kropp och själ, eller satsa på meditation. Gör något som stärker dig fysiskt och psykiskt i slutet av sommaren.

Hem och familj

Behöver du renovera hemma är juni rätt månad, men ska du ta större lån så vänta till slutet av sommaren. 17 juni – 7 juli är en härlig tid för familjeliv, senare vill du möta andra människor. Behöver någon din hjälp märker du det snabbt.

Kärlek

Du kan känna dig lite osäker på dig själv, men din partner eller familj, kan ge dig stöttning eller goda råd de två sista veckorna i juli. Du är lite av romantiker och får många sköna stunder i sommar, men du måste också inse att verkligheten inte alltid är lika rosaskimrande som dina drömmar.

 

FISKARNA

20 februari – 20 mars

Sömn och zonterapi

vårhoroskop

Allmänt

Du behöver verkligen din semester i år så låt dig inte övertalas att jobba extra! Du har lagt ner mycket energi på jobb och att stötta andra, och kanske behöver du nu ta emot lite omsorg från dina närmsta?

Hälsa

Fiskar har behov av skönhet som stimulerar dina sinnen, ge dig själv små stunder att njuta! Arbeta inte för hårt, se till att hitta bra balans. En bra zonterapeut och tillräckligt med sömn är bästa hälsokuren för dig!

Hem och familj

Du arbetar mycket och verkar planera för önskad förändring. Från mitten av augusti kan du lättare koppla av och umgås med familjen. En bra tid för en stor familjehögtid eller fest.

Kärlek

Sommaren är en bra tid att komma närmre din partner. Ju mer du kan koppla av desto bättre bättre fungerar dina relationer, även ditt kärleksförhållande. Ge dig själv små reflektionsstunder. Är du singel blir juli en mycket spännande månad!

 

Läs mer:

Läs ditt veckohoroskop här

Ditt månadshoroskop hittar du här

Stort årshoroskop för 2016

 

AV ASTROLOG BRIAN TEGLGAARD

ÖVERS OCH BEARB HEMMETS RED

FOTO SHUTTERSTOCK


Läs mer om:

Dela
(57)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…