Annons

Annons

Så blir ”Allt för Sverige”-parets svenska bröllop

"Allt för Sverige"-deltagarna Nathan Younggren och Victoria "Tori" Allen gifter sig på nyårsafton. Nu avslöjar paret att deras svenska rötter får en stor del under bröllopsfesten. "Det blir lite svenska flaggor. Och så ska vi äta svenska köttbullar", säger Nathan Younggren till Aftonbladet.

Dela
(421)

I söndagens avsnitt av ”Allt för Sverige” fick tittarna höra Nathan Younggren, 25, och Victoria ”Tori” Allen, 28, berätta hur de hittade varandra på en gång när de träffades under inspelningarna.

– Vi fick kontakt direkt när vi först träffades. Jag började umgås med honom för att han var rolig och för jag skrattade åt alla hans skämt. Vår relation började som vänner men utvecklades snabbt och vi blev kära i ”Allt för Sverige”, säger Tori i programmet.

Annons

Bild: SVT

”Programmets enda vinnare”

I slutet av avsnittet stod det klart att Nathan var den som fick lämna tävlingen, och innan de skildes åt gick paret avsides från de andra.

– Jag älskar dig, viskade de till varandra innan det var dags för Nathan att lämna tävlingen och åka hem till USA.

Nathan Younggren. Bild: SVT

För Aftonbladet berättar Nathan att Tori nu flyttat hem till honom i Minnesota. På nyårsafton ska de gifta sig.

– Jag var lite besviken över att jag missade finalen. Men jag är nöjd ändå. Trots att jag inte vann ”Allt för Sverige” så var jag programmets ende vinnare och vann ett jättefint pris.

Blågul tårta och köttbullar

Nathan intygar att bröllopet får en hel del svenska inslag. Det svenska ”lagom” är ett av ledorden när de två planerar sin stora dag. Paret trotsar den amerikanska traditionen att brudens far överlämnar bruden till brudgummen, i stället ska Nathan och Tori gå längs altargången tillsammans, en tradition som är vanlig i Sverige.

– Det blir lite svenska flaggor också. Och så ska vi äta svenska köttbullar, säger Nathan till Aftonbladet.

Även bröllopstårtan blir blågul i form av en stor svensk flagga.

Grät när Nathan fick lämna

Tori säger till tidningen att hon grät fyra timmar natten efter att Nathan tvingats lämna programmet.

Victoria ”Tori” Allen. Bild: SVT

Hon är lycklig över att deras möte finns på film så att de kan visa sina framtida barn hur de träffades. Tori avslöjar att deras relation utvecklades i rekordfart.

– Jag tror vi sa att vi älskar varandra efter 12 dagar, säger hon till tidningen.

Hon avslöjar också att Nathan friade hemma i soffan genom att helt enkelt luta sig fram och trä ringen på hennes finger. Nu ser paret fram emot giftermålet och att skapa en egen familj tillsammans.

Läs mer:

Nathan om kärleken till Tori i Allt för Sverige: ”Lever i en dröm”


Läs mer om:

Dela
(421)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…