Annons

Annons

Rostbiff och hemgjord remouladsås

Remouladsås är inte svårt att göra själv. Och det är värt besväret! Till den goda rostbiffen blir den pricken över i:et.

Dela
(1)

Rostbiff & hemgjord remouladsås

1 port
1 hg färdigskivad rostbiff
3 medelstora potatisar, gärna Asterix
rapsolja
salt och peppar

Sås
½ dl majonnäs
½ dl crème fraiche
1–2 msk hackad pickles (inlagda grönsaker på burk)
½ tsk curry

Annons

Garnering
ärtskott

Ugn 200°

 

Gör så här

1. Sås: Blanda samtliga ingredienser till såsen. Låt stå tills potatisen är klar.

2. Klyfta potatisen. Lägg dem i en liten långpanna och häll över olja. Salta och peppra, rör runt. Stek potatisen i ugn i ca 25 min. Känn med sticka att den är klar.

Gilla Hemmets på Facebook

3. Rulla ihop rostbiffsskivorna och servera dem med remouladsås och nystekt klyftpotatis. Dekorera med ärtskott.

 

Läs mer:

Dansk rostbiffssmörgås

Ge rostbiffen ett extra lyft!

Hasselbackare på sötpotatis

 

Av Britt Mari Granath

Foto: Pontus Ferneman



 

Läs mer om:

Dela
(1)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…