Annons

Annons

Rostad potatissallad

Dela
(0)

Rostad potatissallad

Att först rosta potatisen lyfter salladen till nya höjder!

6-8 port

Dela 1½ kg delikatesspotatis i bitar, blanda med 3 msk rapsolja. Salta och peppra. Rosta på plåt med bakpapper mitt i ugnen, 225º, ca 25 min. Koka 2 knippen rädisor och 150 g sugarsnaps i lättsaltat vatten ca 1 min. Spola genast i kallt vatten. Halvera rädisorna och 250 g plommontomater. Blanda allt med 1 skivad rödlök. Rör ihop 1 finhackad vitlöksklyfta, 2 äggulor och 3 msk skånsk senap. Tillsätt 2 dl rapsolja i en tunn stråle under vispning. Rör ner 100 g riven lagrad ost. Salta och peppra. Häll dressingen över salladen.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Av Bitte E:son Forsberg Assistent: Linnea Ericsson Foto: Anders Norrsell



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…