Annons

Annons

Rörande gott!

Dela
(0)

Krämig romröra

God till färskpotatis, god till ägghalvor, god till lax… God helt enkelt!

Krämig romröra

6-8 port

4 hårdkokta ägg

1 kruka gräslök

1 kruka dill

2 dl gräddfil

½ dl majonnäs

2 krm salt

2 krm peppar

75 g röda romkorn

Annons

 

Gör så här

1. Skala och hacka äggen. Hacka gräslök och dill och blanda med gräddfilen, spara lite dill till garnering. Rör ner majonnäs och ägg.

2. Smaka av krämen med salt och peppar. Rör ner hälften av romkornen.

3. Skeda upp krämen i en skål och toppa med resten av romkornen och lite dill.

Av Eva Boström Foto: Hanneke Bonthuis



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…