Annons

Annons

Rökta laxbollar med grönt mos

Laxbollar är både goda och nyttiga och blir tillsammans med potatis och sojabönor en härlig och näringsrik middag för den som vill äta extra nyttigt.

Dela
(0)

Rökta laxbollar med grönt mos

Koka 300 g skalad potatis. Lägg i 1 dl (75 g) gröna sojabönor sista min. Häll av och mosa med 1 msk smör. Smaka av med salt, peppar och 1–2 msk hackad dill. Mixa 200 g färsk laxfilé och 50 g kallrökt lax med 1 ägg, 2 msk ströbröd, 2 msk matlagningsgrädde, 2 krm salt och 1 krm vitpeppar. Rulla 10 bollar och stek i ½ msk smör. Servera med moset, citron och sallad.

Annons

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…