Annons

Annons

Riktigt roligt att komma tillbaka!

Dela
(0)

Ja, jag känner mig verkligen hemma här i mina kvarter! Allt är sig precis likt sen sist… Och så roligt att träffa alla bekanta ansikten runt om i grannskapet igen! Rara damen i ostdisken inne på marknaden skrattade igenkännande och sa: ” Du vill väl ha samma sort som vanligt?” Jajamensan! Buttre snyggingen i speceriaffären sken som en sol och var hjälpsamheten själv när han insåg att jag var tillbaka! Norske Christopher i sin Bodega Bonavista runt hörnan tipsade direkt om ett vin ” som jag tror du gillar – du brukar ju vilja ha med lite kraftigare smak…” Och flickorna som serverar på kvarterskrogen la alla tre sina huvuden på sned och undrade först av allt: ”Hur är det med Maia?” Låter det som en idyll? Det är det! Titta bara på vårt lilla vackra torg…

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…