Annons

Annons

Gratinerad tacotårta med pulled pork

Tacotårta – ny fredagsfavorit! Köp färdig pulled pork, varva med 
mjuka tortillabröd, ost, salsa och grönsaker. Gratinera 
och njut!

Dela
(75)

Tacotårta med pulled pork

Fredagsmys med gratinerad tacotårta – så gott! Foto: Eva Hildén Smith

Recept tacotårta med 
pulled pork

4 port

550 g färdigköpt pulled pork, t ex hot chipotle med lag
3 paprikor i olika färger
1/2 rödlök
8 mjuka tortillabröd, stl 
medium
1 burk chunky salsa, 350 g
200 g riven ost
400 g majskorn

Annons

Topping & servering
250 g tärnad avokado (ca 2 st)
ev färsk koriander
romansallad
limeklyftor

Ugn 225°

 

Gör så här

1. Tillaga pulled pork enl anv på förp. Dra isär köttet i småbitar.

2. Skär paprikorna och löken 
i småbitar. Blanda.

3. Lägg bakplåtspapper på en plåt och lägg ett tortillabröd 
på det. Bred på salsa, strö ut 
lite ost, pulled pork, majskorn och paprikahack. Lägg därefter på ett nytt bröd. Fortsätt varva så tills allt är slut, spara lite riven ost och strö den överst på tacotårtan.

4. Gratinera tacotårtan mitt i ugnen ca 15 min.

5. Toppa med avokadotärningar och ev lite färsk koriander. Servera med romansallad och limeklyftor.

 

Läs mer:

Gratinerad tacotårta med guacamole

Varm tacotårta



 

Läs mer om:

Dela
(75)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…