Annons

Annons

Rostbiff med potatisgratäng – snabb och lätt festrätt!

Riven ost och pepparrot ger färdigköpt potatisgratäng ett lyft. Gott till tunna skivor rostbiff med pickles!

Dela
(46)

Rostbiff med potatisgratäng

Lättlagad och god mat som passar till både vardag och fest! Foto: Eva Hildén Smith

Recept rostbiff & uppiffad potatisgratäng

4 port

800 g potatisgratäng, 
färdigköpt
2 msk riven pepparrot, färsk
150 g smakrik riven 
ost
300 g skivad rostbiff

Servering
1 rödlök
300 g pickles, Felix
ev 3 msk extra riven pepparrot, färsk

Annons

Ugn 200°

 

Gör så här

1. Blanda potatisgratängen med pepparrot och lägg den i en ugnsform. Strö över riven ost och tillaga den i ugnen ca 20 min.

2.  Servering: Skala och skiva rödlöken, blanda den med pickles.

3. Lägg upp rostbiffen på ett serveringsfat. Servera med den varma potatisgratängen, picklesblandningen och ev lite extra riven pepparrot.

 

Läs mer:

Marinerad rostbiff med potatissallad

Marinerad rostbiff med potatissallad



 

Läs mer om:

Dela
(46)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…