Annons

Annons

Pizzasnurror med salami och basilika recept

Pizzabullarna går lika bra att äta varma som kalla och är därför perfekta att ta med på picknicken. Här använder vi ett färdigt pizzakit och gör salamifyllda pizzasnurror. Hur enkelt som helst!

Dela
(193)

Salamisnurror

Sväng ihop ett gäng salamisnurror och ta med på utflykten. Foto: Pontus Ferneman

Recept pizzasnurror med salami

20–22 st

1 pizzakit med tomatsås, 600 g
150 g salami
3 dl riven ost
½ kruka basilika
6–8 droppar tabasco
3 msk solrosfrön

Ugn 225°

 

Så här gör du pizzasnurror

1. Öppna förpackningen och rulla ut degen på en plåt med nytt bakplåtspapper. Dra ut degen så att den blir lite tunnare och större.

Annons

2. Bred på den medföljande tomatsåsen. Lägg på salamiskivor och riven ost. Lägg på basilikablad. Droppa över tabasco.

3. Rulla ihop degen från långsidan. Skär rullen i 20–22 bullbitar. Placera bullarna i muffinsformar med snittytan uppåt, strö över solrosfrön. Grädda i ugnen ca 15 min.

 

Läs mer: Pizzapiroger med kyckling

Pizzapiroger med kyckling


Läs mer om:

Dela
(193)



Annons


Annons

Laddar nästa sida…