Annons

Annons

Hallonbiskvier med vit choklad i långpanna recept

Vilken lycka – mandelmassa, hallon och vit choklad i en och samma kaka! Att baka biskvier kräver i vanliga fall en massa pyssel men om du gör dem i långpanna går det på ett kick!

Dela
(0)

Hallonbiskvier i långpanna

Dessa kalasgoda hallonbiskvier räcker till många. Foto: Pontus Ferneman

Recept hallonbiskvier med vit choklad i långpanna

40 rutor

Botten
600 g mandelmassa
½ dl strösocker
2 stora äggvitor

Fyllning
250 g smör, mjukt
2 dl florsocker
2  ½ tsk vaniljsocker
75 g hallon

Annons

Garnering
100 g vit choklad
300 g hallon

Ugn 175°

 

Så här bakar du hallonbiskvier i långpanna

1.  Botten: Riv mandelmassan. Blanda med socker och äggvitor. Bred ut smeten i en liten långpanna, ca 25×35 cm, med bakplåtspapper.

2. Grädda bottnen mitt i ugnen 15–20 min. Låt bottnen svalna.

3.  Fyllning: Vispa smör, florsocker och vanilj poröst. Tillsätt hallonen och vispa till en jämn smörkräm. Bred krämen på bottnen. Ställ kallt 30 min.

4.  Garnering: Hacka och smält chokladen. Ringla chokladen över kakan. Låt stelna.

5. Skär kakan i rutor. Garnera med hallon.

 

Läs mer: Ljuvliga biskvier med tryffel och vit choklad

Biskvier med vit choklad


Läs mer om:

Dela
(0)



Annons


Annons

Laddar nästa sida…