Annons

Annons

Grillade minihamburgare med örter recept

När du bara vill ha något litet eller bjuder på grillbuffé med flera olika rätter blir dessa söta små minihamburgare perfekta. Vi kryddar burgaren med örter och senap – så gott!

Dela
(0)

Minihamburgare

Grillen är camparens bästa vän. De här små hamburgarna gör du lätt på en engångsgrill. Foto: Pontus Ferneman

Recept grillade minihamburgare med örter

4 portioner

600 g nötfärs
1/2 gul lök, finhackad
2 msk hackad persilja
1 tsk torkad oregano
1 msk tomatpuré
1 tsk fransk senap
salt, peppar

Servering
4 små hamburgerbröd
1 msk ketchup
4 salladsblad
1 stor skivad tomat
1 saltgurka, tunt skivad på längden

Annons

 

Så här gör du minihamburgare

1. Rör ihop färs, lök, persilja, oregano, tomatpuré och senap. Forma små burgare som kryddas runt om med salt och peppar.

Gilla Hemmets på Facebook

2. Grilla burgarna 2–3 min på varje sida.

3.  Servering: Värm gärna hamburgerbröden hastigt på grillen. Dela dem. Bred ketchup på underdelarna. Lägg på salladsblad, tomat, saltgurka och burgare. Lägg på överdelarna.

 

Läs mer: Testa våra grekiska hamburgare

Grekiska hamburgare


Läs mer om:

Dela
(0)



Annons


Annons

Laddar nästa sida…