Annons

Annons

Chokladbräck – så enkelt att göra och så gott att äta

Påskgodis när den är som bäst! Superenkelt och supergott godis som du snabbt svänger ihop av både mörk och vit choklad och toppar med godisägg. Bryt en bit eller två och njut ...

Dela
(1)

Chokladbräck

Vad vackert det blir med swirlar av vit choklad mot den mörka chokladen! Foto: Pontus Ferneman

Recept lättlagad chokladbräck

300 g mörk choklad
50–100 g vit choklad
100–150 g godisägg

Gör så här

1. Smält chokladsorterna i var
sin skål. Bred ut den mörka på ett bakpapper och ringla den vita ovanpå.

Annons

2. Marmorera chokladen genom att dra med skaftet på en tesked i den vita chokladen, innan den hunnit stelna. Tryck fast godis
ägg. Låt stelna.

 

Läs mer:

Choklad- och nötbräck med havssalt

Baka påskgodis

Påskgodis i fin form



 

Läs mer om:

Dela
(1)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…