Annons

Annons

Rättelse i recept!

Dela
(0)

Rättelse i receptPå vår plocksida Smått & Gott I nr 3 bjöd vi på en persiljepesto som passar bra till pasta. Tyvärr påstod vi att Kungsörnen Havrepasta är glutenfri, vilket är fel. Vill du servera glutenfri pasta så prova gärna bönpasta från à la eco eller Risenta! Här är receptet på den goda peston:

4 port
Mixa 2 krukor persilja, 2 vitlöksklyftor, rivet skal av 1 ekologisk citron, 1/2 dl saltrostad mandel och 11/2 dl solrosolja. Tillsätt 1 dl riven lagrad prästost, smaka av med salt och peppar. Vänd ner peston i nykokt pasta eller glutenfritt alternativ. Servera med 600 g stekt lax, skuren i tärningar.

 

Annons


 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…