Annons

Annons

PT-Josefin: Mat, vin och vänner är en sund livsstil!

Josefin Smulan Liljegren är personlig tränare och vet hur man ska göra för att få mer energi och må bra. Här är hennes bästa tips!

Dela
(0)

smulan

Josefin Smulan Liljegren är en mångsysslare av rang. Det 43-åriga energiknippet lämnar ingen oberörd och trots att hon driver två egna träningsanläggningar tycker hon inte att det är någon vidare bra idé att pressa sig själv på gymmet för mycket. En träningsanläggning är bra för att få mer kunskap om träning, men tiden där ska inte gå till överdrift.

– Vi tjejer gör det ofta så svårt för oss och sätter alltför höga mål. Det ska vara allt eller inget hela tiden.

Josefin menar att det är mer realistiskt och hållbart att träna med måtta och satsa på vardagsmotionen. Samma sak gäller kosten.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

– Det handlar om sunt bondförnuft! Dieter är ingen hållbar livsstil.

Josefin menar att vi alla måste ställa oss frågan varifrån maten kommer och lära oss att läsa innehållsförteckningen.

– Det är ju vi som konsumenter som bestämmer vad handeln säljer!

Lär dig hitta DIN energi

I sin roll som PT vill Josefin lära sina kunder att ladda upp sig själva till att vara fulla av energi och hitta det som fungerar för just en själv. Personligen hämtar hon mycket från musiken och älskar uppdraget som sångerska i countrybandet Hacienda Country Band. Men det finns så mycket annat vi måste väva in i våra liv för att må bra.

– Mat, vin, vänner – DET är en sund livsstil. Vi måste ta bort alla måsten, framför allt idag med alla budskap som omger oss. Vi tjejer jobbar så hårt ändå, vi måste komma ihåg att dansa på borden också.

Lär dig hemligheterna bakom Smulans energi

Den 6 oktober har du chansen att inspireras av Josefins livsbejakande inställning till kost och träning och få hennes bästa tips på hur du tankar dig själv full av ny energi.  Då gästar nämligen energiknippet evenemanget Drömkvällen som Hemmets är med och arrangerar i Helsingborg. Smulan ger denna kväll sina bästa tips för att få balans i livet och skapa 100 procent energi!

– Det blir massor av pepp och tips på hur man hittar det som passar en själv, lovar Smulan.

 

Läs mer om Drömkvällen och anmäl dig här >>

drömkvällen

 

 

Text: Malin Perlheden, Allers.se 
Foto: Peter Helperin


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…