Annons

Annons

Primörer så goda, så goda…

Dela
(0)

Blott Sverige svenska krusbär har skrev Carl Jonas Love Almqvist redan på 1800-talet! Om vi pratar om just primörer kan jag för egen del nog hoppa över krusbären men det finns ju så mycket annat gott som växer och produceras i vårt land! Nyskördad skånsk sparris är en mina favoriter som är som bäst just nu! Njuter den gärna med bara lite brynt smör med hackade hasselnötter eller kanske en klick hemvispad hollandaise…

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Och vi ska inte tala om färskpotatisen som också finns nu men fortfarande är lite för dyr. Priset sjunker förhoppningsvis för varje dag! Jag lovar att trots alla godsaker som snart väntar mig nere i min spanska saluhall finns inget som slår våra första små späda svenska knölar! Så lite längta hem kan det nog bli – kanske!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…