Annons

Annons

Premiär för vår pengasida!

Dela
(0)

Hej Maria Svemark, redaktör ”Smarta tips för börsen” – vår ekonomisida som har premiär i Hemmets Veckotidning nr 20.

Hur gör du själv för att hålla kostnaderna nere i vardagen?

Jag försöker handla mycket begagnat och inte köpa hem mer mat än vi gör av med. Vi har tre små barn, så det är en utmaning! Sen har vi varit väldigt glada över att vi tidigt i vårt villa-liv valde att investera i en jordvärmeanläggning. Sura pengar då, men efter sju år är den intjänad. Förhoppningsvis håller den lika länge till.

Annons

Du handlar mycket på loppis. Men handen på hjärtat – blir det billigare eller händer det att du handlar mer än du borde?

Den glada stämningen och de låga priserna gör förstås att det blir många impulsköp! Jag brukar ursäkta mig med att jag alltid kan skänka vidare mina ”fynd” till någon välgörenhetsloppis. Second hand-klänningar och retrotextilier är mina största fällor.

Har du gjort en riktigt dålig affär någon gång?

Precis som i livet i övrigt ångrar man alltid det man inte gjorde. Som de där aktierna man aldrig köpte…

Har du något sparknep som gör dig extra nöjd?

Jämför priserna, om du tänker sälja oanvänt byrålådsguld. Skillnaderna är enorma! I veckans ”Smarta tips för börsen” har vi gjort en jämförelse. Dessutom har vi fått tips från Blocket.se om några oväntade saker som lätt går att sälja.

Vad kommer vi att få läsa om på Hemmets Veckotidnings ekonomisida?

Tips som vi alla kan ha glädje av! Små knep kan bli till stora slantar, som kan användas till att sätta guldkant på tillvaron! Läsarna får gärna höra av sig till mig med tips och funderingar på [email protected]

Läs mer om Maria på Loppisbloggen!

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…