Annons

Annons

Pernilla Wahlgrens tvättstugekaos: ”Nu flyger det i luften”

Hemma hos Pernilla Wahlgren råder något av ett kaos. Tvättmaskinen fungerar inte, lamporna är trasiga och värmepannan ger oroväckande ljud ifrån sig. "Nu flyger det här huset i luften", säger hon i det senaste avsnittet av "Wahlgrens värld".

Dela
(30)

I veckans avsnitt av ”Wahlgrens värld” åker Bianca Ingrosso till Mallorca och hälsar på sin pappa Emilio Ingrosso och hans fru Åsa.

Bild: Kanal 5

Kvar hemma på Lidingö finns mamma Pernilla Wahlgren, som ser fram emot en ledig dag med tid att ta tag i hushållssysslorna.

Annons

– Jag har aldrig i hela mitt liv längtat så mycket efter att tvätta. Min tvättmaskin pajade för alldeles för länge sen, men nu har den nya tvättmaskinen kommit och vi har så mycket tvätt. Benjamin har panik för han har inga rena kläder, säger hon i programmet.

”Nu flyger huset i luften”

Men dagen blir inte riktigt som hon tänkt sig. I stället för att luta sig tillbaka och njuta av sin egentid medan tvätten sköter sig själv i tvättstugan, får Pernilla lite huvudbry efter att ha satt i gång maskinen. Benjamin får ett utbrott eftersom han inte har några rena kläder, och samtidigt kommer det märkliga ljud från nedervåningen.

– Ska det låta så? Men gud – värmepumpen! Näe, det här är farligt, säger Pernilla när hon kommer in i tvättstugan och upptäcker att termometern på värmepumpen står och skakar.

Bild: Kanal 5

Och först tror hon faktiskt att något riktigt allvarligt ska inträffa.

– Nu exploderar hela helvetet. Nu flyger det här huset i luften, med mig.

Fler saker som slutat fungera

Till sist slutar det hackiga ljudet och Pernilla kan ringa en hantverkare – som inte blir förvånad över att hennes värmepanna beter sig underligt.

– Det är ju helmärkligt med den här pannan, hur den är kopplad. Det är ofattbart, jag tror aldrig jag varit med om något liknande, säger han i telefonen.

Bild: Kanal 5

Det visar sig snart att det är flera saker i huset som inte riktigt fungerar som de ska. Förutom strulet med värmepannan, som lett till att det ibland är jättevarmt och ibland jättekallt i huset, är flera lampor trasiga och Pernillas spis krånglar också.

Och hon erkänner i programmet att hon inte hade stenkoll på läget när hon köpte den gröna trävillan.

– Det här huset, jag kan ha råkat köpa det obesiktigat.

”Wahlgrens värld” sänds på torsdagar klockan 21.00 i Kanal 5.

Läs mer:

Christina Schollin avslöjar sitt förflutna: ”Jag är helt knockad”


Läs mer om:

Dela
(30)Annons


Annons

Laddar nästa sida…