Annons

Hemmets


Annons

Rösta på årets pärla!

Välkommen att rösta på din favoritkandidat till det nyinstiftade priset Året Pärla som Hemmets Veckotidning och Röda Korset delar ut. Du kan läsa om de tio kandidaterna här!


Vad krävs för att bli Årets Pärla?
När vi efterlyste kandidater till Årets Pärla skrev vi så här:
”Medmänsklighet är nyckelordet. Den som blir Årets Pärla 2011 har ett stort hjärta och ställer osjälviskt upp för sin omgivning och gör en betydelsefull insats för andra människor.”

Bland alla fantastiska kandidater som tidningens läsare och Röda Korsets medlemmar nominerade har en jury enats om tio finalister. Juryn bestod av representanter från Hemmets Veckotidning och Röda Korset.

Senast den 10 oktober måste vi ha din röst. Obs! Endast en röst per person!Bland alla som har röstat drar vi 10 vinnare som vinner en kvartalsprenumeration på Hemmets Veckotidning, värde 286:–. Är du redan prenumerant så förlänger vi din prenumeration med ett kvartal.

Följ med på kryssningen Årets Pärla!

Vem som får flest röster och därmed utses till Årets Pärla 2011 offentliggörs på en kryssning med Viking Lines M/S Cinderella från Stockholm till Mariehamn, Åland, t/r den 23–24 oktober där finalisterna är med och presenteras. Som Hemmets Veckotidningsläsare eller frivillig i Röda Korset har du möjlighet att följa med på kryssningen för specialpris.


Annons
Senaste från Hemmets