Annons

Annons

Påskgodis i fin form

Dela
(1)

Mandelbiskvier är inte bara gott i nyponsoppa! Smula ner dem i smält choklad och rör ner lite russin, sen är det bara att klicka ut i fina formar. Fågelbon med kras kallar vi dessa små påsköverraskningar!

Annons

20–30 st
200 g mörk choklad
1 msk smör
2 dl mandelbiskvier
1 dl russin
Dekoration
ca 100 g godisägg

Gör så här

1. Smält choklad och smör över vattenbad.
2. Hacka mandelbiskvierna. Rör ner dem och russinen i chokladen. Klicka ut i småbrödsformar eller liknande formar.
3. Dekorera med valfria godisägg innan chokladen stelnat.

I Hemmets Veckotidning nr 17 hittar du ännu fler härliga recept på lättfixat men ändå lyxigt påskgodis!

Foto: Bo Ingvar Jönsson



 

Läs mer om:

Dela
(1)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…