Annons

Annons

Påskens godaste smörgås!

Dela
(0)

Grova små smörrebröd är perfekt plockmat på en buffé. Eller varför inte göra storleken större och servera som god påsklunch? Gör gärna gubbröran i förväg och låt den stå en stund.

8 st

4 skivor danskt rågbröd

Annons

Gubbröra

2–3 kokta kalla potatisar

1 knippe dill

1 knippe gräslök

1 rödlök

2 msk kaviar

salt, svartpeppar

4 hårdkokta ägg

1 burk ansjovisfiléer

gräslök

Gör så här

1. Skär bröden i trekanter och bred på smör.

2.Gubbröra: Tärna potatisarna. Finhacka dillen, gräslöken och rödlöken. Blanda potatisen med dill, gräslök, rödlök och kaviar. Smaka av med salt och peppar.

3. Fördela röran på bröden.

4. Skala äggen och dela i halvor. Toppa med ägg och ansjovis. Garnera med gräslök.

Foto: Olof Abrahamsson


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…