Annons

Annons

Pannacotta med pepparrot

Dela
(0)

Pepparrotspannacotta

Len och fin gräddkräm med smak av pepparrot och dill. Servera i små koppar eller glas.

Pepparrotspannacotta
4 gelatinblad
4 dl vispgrädde
3 msk finhackad dill
½ dl färskriven pepparrot
2 dl matlagningsyoghurt
Garnering
1 rött äpple
2 msk finhackad dill

Annons

Gör så här
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 10 min. Koka upp grädde, dill och pepparrot.
2. Ta av och låt blandningen stå och dra en stund.
3. Ta upp och krama ur gelatinbladen och rör ner dem i blandningen. Vänd ner yoghurten och rör om. Häll upp i valfria glas eller koppar. Placera i kylen i minst 3 tim.
4. Garnering: Finhacka äpplet och strö det och dill över glasen.

Gilla Hemmets på Facebook

Av Bitte E:son Forsberg Ass: Linnéa Eriksson Foto: Anders Norrsell



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…