Annons

Annons

Pajfest med vårat gäng!

Dela
(0)

Jag har hunnit med många glada, mysiga kvällar och kalas med vänner den här månaden när jag varit hemma! En av höjdpunkterna blev den roliga pajkvällen mina kära gamla kollegor i redaktionsledningen bjöd på. Så roligt och så GOTT! Monika ,tidningens duktiga AD och layout-chef passade på att inviga nya parttältet i sin täppa och dit kom hela gänget – var och en med sin favoritpaj! Ett riktigt knytkalas med bara det allra godaste – Magnus viltfärspaj, Mauds krabbpaj, Mias svamppaj, Monikas ostpaj och sist men inte minst Gunillas rabarberpaj! Gissa om det åts, njöts och pratades! Några av oss har ju faktiskt jobbat ihop i nästan 30 år! Då har man många minnen ska jag säga! Hur kul som helst! Nu siktar vi på kräftor på min balkong i augusti!

Annons

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…