Annons

Annons

På topplistan: Värme, kärlek och spänning!

Dela
(0)

 

Enligt Bokus topplista över julklappsböcker så är både kärlek och ved mer populärt än deckare. Märkligt!

 

Etta ligger 50 nyanser av frihet (Norstedts), kärlek och sex, alltså!

På andra plats: Ved: allt om huggning, stapling och torkning (Natur och kultur). Låter kanske träigt, men boken ska vara en varm och underhållande historia!

Annons

Första deckaren är på fjärde plats: Sandmannen av Lars Kepler (Albert Bonniers förlag). En bok som varje deckarfrälst måste läsa, så klart!

Men alla tre är väl bra att ta med sig in i julledigheten: Kärlek, mycket värme och en riktigt spännande bok att läsa framför brasan! Vi vet alltså vad vi gör när vi köper julklappsböcker åt varandra!

 

Sandmannen, av paret Lars Kepler (Albert Bonniers förlag). Kriminalaren Joona Linna möts av utmaningen el gigante när ett av seriemördaren Jurek Walters offer plötsligt dyker upp en dag längs ett tågspår. Seriemördaren sitter inspärrad sedan flera år! Den unge mannen som kommit tillbaka (och som alla trodde var död) har knappt några ledtrådar alls till mysteriet, men berättar att hans försvunna syster också är vid liv. Och Joona Linna inser att det bara finns ett sätt att få reda på sanningen och rädda systern: Någon måste ta sig in i fängelset på ett trovärdigt sätt och vinna mördarens förtroende. Den lotten faller på unga polisen Saga…

Läskigt bra i stort sett från pärm till pärm!

 

Här är hela Bokus lista: Julklappstoppen

 

God Jul alla

Önskar Pernilla!

 

 

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…