Annons

Annons

På tal om Hitchcock så…

Dela
(0)

 

…önskar jag mig hett och innerligt det här duschdraperiet när jag fyller år nästa gång.

 

Men jag lär inte få det av min man – han gillar inte alls deckare och mord. Jag tror inte han vill vakna upp i en Psycho-duschscen varje morgon.

Annons

Men jag kan kanske lura med honom på bio och se filmen om Hitchcock och hans spännande fru Alma Reville. (Premiär ikväll. Och Anthony Hopkins och Helen Mirren – vem vill missa dem?) Den lär ju handla mer om kärlek än om mord, och kärleksfilmen är makens gebit. Detta kan vara en kombo som passar oss!

Gilla Hemmets på Facebook

Duschdraperiet däremot passar nog bara mig. (Finns på coolstuff och kostar 159 kronor. Men köp det bara om du bor med andra som har sjuk humor och inte är lättskrämda!)

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…