Annons

Annons

På min önskelista: en mormor Mimmi!

Dela
(0)

Mimmi är en 93-årig dam från Kalmar. Hon har alltid varit mycket intresserad av mode och vårdat sina kläder från 60-talet med så öm hand, att de än i dag ser ut som om de var köpta  i går. Nu låter hon släktingarna ta hand om dessa fantastiska plagg med historia.

Annons

Mimmi är mormor till Magnus och det är Magnus vackra fru, min kompis Annica, som tagit hand om Mimmis kläder. Jag kunde givetvis inte motstå frestelsen att prova klänningarna. Visst blir man glad av så välsydda plagg och…jo, jag känner mig lite som Jackie Kennedy!

Jag önskar mig en mormor Mimmi! Jag önskar att mina släktingar också sparat sina vackraste kläder! Den blå skulle jag kunna ha både till fest och vardag, men den röda är sydd av ett tyg som är alldeles för tungt och varmt.

Sen kan man fråga sig: Varför i hela fridens namn går man klädd på det här sättet 2013?

Dagens outfit. Allt köpt på loppis för totalt under hundralappen. Stövlarna får jag ofta beröm för.

Hela dagens outfit har jag köpt på loppis för under hundralappen. Stövlarna får jag ofta beröm för.

Billigt men blekt och trist, i jämförelse med Mimmis glada klänningar.

Har du minnen från liknande klänningar? Hör gärna av dig!

 

 

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…