Annons

Annons

På höstpromenad med Kay

Dela
(0)

 

 

Det var ett tag sedan nu som vi promenerade ihop, Kay och jag. Jag hade liksom tröttnat på hennes perfekta uppenbarelse, hennes mans perfekta uppenbarelse och systerdottern Lucy som är lika perfekt. Kay Scarpetta, kriminalteknisk analytiker, har allt. Hon är äckligt smart, snygg, är tv-stjärna. Och gift med Benton som är lika smart och snygg. Ibland blir man helt enkelt bara lite smått…förtröden?

Annons

Men nu är nu. Och Mord i Central Park (Nordstedts) av Patricia Cornwell är riktigt, riktigt spännande! Att det utspelar sig i det fantastiska New York är inget som gör mig besviken.

En kvinna har hittats död, och Kay blir bortgjord (jo, faktiskt. Men vi vet ju att hon kommer att segra till slut!) i en tv-intervju när hon påstår att kvinnan som hittats varit död längre än polisen vill tro. Samtidigt oroar sig pojkvännen Benton för en föredetta patient som verkar fixerad vid både honom och Kay. Ett paket till Kay visar att han förmodligen har rätt.

Jag har inte helt lyssnat klart än, men lär få tillfälle idag när jag ensam ska köra hela långa vägen till pappas land uppe i (uppe när man bor i Skåne!) Sörmland. Det blir en lång, försiktig resa. Och har jag tur innehåller den ett eller annat mord – per ljudbok!

Hej så länge,

Hälsar Pernilla


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…