Annons

Annons

Otroligt men sant…

Dela
(0)

Jag har börjat skolan! Jo, det är sant! I morse när klockan ringde önskade jag visserligen att det inte var så men när jag väl kom på fötter gladde jag mig faktiskt åt alltihop! Fyra timmars intensivundervisning i spanska (med bara 20 minuters kaffepaus!) varje dag i två veckor ska förhoppningsvis få mig att kunna  klara mig någorlunda på egen hand när jag är här! Hela idén var att vi bara skulle vara 50-plussare i klassen men vi var inte mer än två som vågade – jag och glada Gail från San Francisco! Så vi blev raskt omplacerade och går med jättetrevliga ungdomar från Israel, Skottland, Frankrike och Danmark – alla under 30! Så trevligt! Och ingen är bättre eller sämre än någon annan! Men jag kan säga att man känner sig ganska färdig när lektionerna är slut! Snabblunch runt hörnet och sen är det dags för eftermiddagsaktiviteterna som är guidade turer på Barcelonas olika muséer, utflykter upp i bergen, besök på  regionala parlamentet… Allt ingår i kursen och är naturligtvis på spanska! Ja, sen när man kommer hem är det dags för läxorna!  Det kunde man inte tro att man skulle hamna på skolbänken igen! Jag ska inte gnälla – det här är en gammal dröm som äntligen blivit verklighet!  Tur att det inte är med examen i alla fall!

Annons

PS! Solen skiner så skönt i Barcelona nu! Turisterna går i shorts och spanjorerna i täckjackor och stövlar!! DS


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…