Annons

Annons

Ostfyllda savojkåldolmar

Små goda getostfyllda dolmar av savoykål är trevligt att servera på en buffé eller brunch.

Dela
(0)

Ostfyllda savojkåldolmar

8 bufféportioner
8 savojkålsblad
1 rulle chèvreost, 150 g
2 msk flytande honung
1 kvist rosmarin
2 msk olivolja
steksnöre

 

Gör så här

1. Förväll kålbladen någon minut i kokande lättsaltat vatten. Ta upp och låt bladen rinna av.

Annons

2. Skär chèvreosten i 8 skivor och lägg en på varje blad. Ringla över lite honung och lägg på några rosmarinbarr. Vik ihop till dolmar och bind snöre runt dem.

Gilla Hemmets på Facebook

3. Stek på svag värme i olivoljan några min.

 

Läs mer

Svalkande gurksoppa

Läcker pastasallad

Crostini med lax

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson



 

Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…