Annons

Annons

Oss bloggare emellan

Dela
(0)

Bloggare

Mina blogg-kollegor! Fr v Ann-Sofie Corneliusson, Marianne Westerback och Gunilla Nyborg.

I förrgår var jag på jobbmöte här i Shanghai! Marianne Westerback och Ann-Sofie Corneliusson bloggar också härifrån. Gunilla Nyborg är en oerhört skicklig fotograf som delar sina bilder via Instagram och Flickr.com (se länkar nedan).

Annons

Vi hade några väldigt trevliga timmar ihop med prat om allt ifrån luftföroreningarna (”det har aldrig varit såhär dåligt”) och PISA-undersökningen (”omöjligt att jämföra Shanghai med Sverige”) till makarnas semesteravtal (allt ifrån 2 veckor till långt över 30 dagar) och tekniska lösningar på bloggar och kameror.

Gilla Hemmets på Facebook

Vi kunde också konstatera, att de gånger vi fått många reaktioner på våra inlägg har det sällan gällt saker som vi själva trodde skulle dra trafik. Jag tror att jag fått flest ”dela” på Ivars rapport (klicka!) från sitt trespråkiga dagis. (Och PS. Det går väl sådär. Personalen är fullkomliga änglar, men alla barn utom en 3-årig amerikansk flicka har svårt att prata med Iiiivååår. En tjej kallar vi inofficiellt för Don’t touch-tjejen (rör inte) eftersom det är hennes standardsvar när Ivar vill ha ritpapper.)

Ann-Sofie har redan lagt ut ett inlägg om träffen. Där kan ni se en bild på mig. Kanske dags att klippa sig igen? Vilket tyvärr brukar innebära att jag blir tantklippt hos en frisör och sen försöker rätta till det på egen hand hemma i badrummet.

Bloggar du också från Shanghai? Kontakta mig på [email protected], så ser jag till att du blir inbjuden till nästa träff.

Alla länkar är klickbara!

Gunilla Nyborg: Flickr.com: http://www.flickr.com/photos/[email protected]/

På Instagram heter hon: gunilla_nyborg

Ann-Sofies blogg Ann-Sofie, real housewife of Shanghaihttp://annsofiecorneliusson.blogg.se/2013/december/traffa-bloggare-o-pepparkakor.html

Mariannes blogg, Stockholmshanghai: http://stockholmshanghai.blogg.se/

Jag heter bysvemark på Instagram.

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…