Annons

Annons

Om syréner & sekatörer…

Dela
(0)

Jag tänkte förena nytta med nöje. Jag ville pynta matbordet med doftande blommor från trädgården och tyckte att syrénbusken vid lekstugan blivit lite för hög.

Men.

Det finns ju flera anledningar till att jag sköter Loppisbloggen och inte en trädgårdsblogg. När det gäller trädgårdsskötsel är jag inte bara okunnig. Jag är även opraktisk, lite bekväm och en smula lat. Någon stege hittade jag inte. Därför stod jag på marken och böjde ner alla långa grenar som jag ville tukta.

Annons

Jag klippte av och släppte tillbaka, klippte av och släppte tillbaka. Gren efter gren.

Det gick bra tills en gren släppte tillbaka med egen kraft och tog min sekatör med sig. Upp på lekstugetaket.

Där ligger den fint.

Det blev inga syrénbuketter till matbordet den här gången. Grenarna står nu istället i det här loppisfyndet. Jag tror att den är en kantin för varm mat. Har du en bättre idé på vad den använts till, hör gärna av dig i kommentarsfältet nedan.

Har du synpunkter på syrénskötsel, kika hellre in hos Maud på trädgårdsbloggen: Tanten, katten och täppan.


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…