Annons

Annons

Om guldkanter & tappra riddare

Dela
(0)

 

”Sätta guldkant på tillvaron” är ett gulligt uttryck. Jag använde det själv när vi berättade om Hemmets Veckotidnings nya pengasida förra veckan.

På lördagen hörde jag uttrycket på Björkens centra i Höör. Personalen på Björken brukar ordna loppis ungefär en gång om året för att få in extrapengar till verksamheten. ”Guldkant på tillvaron” för de boende på centrat, alltså. Underhållning eller utflykter står högst på önskelistan. Ett år gjorde de en resa till Hovdala slott utanför Hässleholm.

Annons

På bilden syns Annika Ragnarsson och Karin Sjölin med mitt loppisfynd, en engelsk retrobricka.

Och apropå Hovdala måste jag dela med mig av en bild från när vår familj besökte Rikstorneringen där i fredags. På vägen till de tappra riddarnas tävlingar mötte barnen två vakter. Visst ser de häftiga ut? Att ha en kul hobby är också ett sätt att skapa guldkanter.

 

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…