Annons

Annons

Om: Att hämta knep från sportens värld

Dela
(0)

Under OS i London har det varit populärt att prata om visualisering. De idrottare som kan framkalla inre bilder av att de vinner har lättare att nå prispallen. Sägs det.

Nu är jag ingen idrottare, men lyckas rätt okej med min visualisering ändå. Det här skåpet har jag tänkt mig till: Det skulle vara ett skåp från 50- eller 60-talet, med raka linjer och i fint skick. Jag visualiserade till och med fram priset. Alla begagnade skåp på Blocket ratade jag eftersom de ofta kostade över 2 000 kr. Jag visste att jag så småningom skulle hitta det på en idrottsloppis och att det skulle kosta mig någon hundralapp. Vilket det också gjorde. Jag gav 150 kr på loppisen i Askeröd i slutet av juli.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Hokus-pokus? Ett sätt att lura sig själv? Inte vet jag! Men försök att föreställa dig hur du skär en citron och lyfter en klyfta mot munnen – utan att det vattnas i munnen…

AV MARIA SVEMARK

Om affischerna: Utställningsaffischen t v har jag fått av min vän, konstnärinnan Kerstin Jakobsson. Den utställningen är över. Däremot har Lars Wallins klänningsutställning Fashion Stories på Regionmuseet i Kristianstad öppet till 4 november. Rekommenderas!


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…