Annons

Annons

Nyheten i ”På spåret” som gör det ännu roligare för oss tittare

Om du vill göra det lite svårare för dig – eller lättare? – är årets nyhet i "På spåret" något för dig.

Dela
(55)

På spåret

Tiden rusar … nu är Fredrik Lindström och Kristian Luuk snart på spåret igen! Foto: Janne Danielsson/SVT.

Ikväll är det dags för premiären av en av de riktiga långkörarna i svensk tv när ”På spåret” är tillbaka. I premiäravsnittet tävlar förra årets tvåor, Isobel Hadley-Kamptz och Kalle Lind mot Johan Olsson och Denise Rudberg (här kan du läsa om alla deltagare i årets säsong av På Spåret).

Annons

Förra årets nyhet var appen Duo där du kunde mäta din kunskap mot de i programmet i realtid, och så även dina vänner i tv-soffan. Den appen finns även att ladda ner i år (läs mer här) men nytt för i år är att du kan se programmet ljudlöst.

Stäng av burarna

Inte helt ljudlöst alltså, men utan ljud från burarna när de resonerar sig fram till svaren på resorna. Ibland får man ju hjälp av det de säger, men när de är fel ute är det också lätt att bli förvillad och hamna i fel tankespår så om du litar mer på dig själv än de tävlande rattar du in programmet på Svtplay där versionen utan ljud från burarna under resefrågorna kommer att finnas.

En av deltagarna i år som även var med förra året är Sigge Eklund, och i en intervju med Café berättar han om sin vilja att ta revansch tillsammans med sin partner Malou von Sivers.

Artikeln publicerades först på Cafe.se och är skriven av Olle Arnell


Läs mer om:

Dela
(55)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…