Annons

Annons

Nu startar vi!

Dela
(0)

Första gemensamma invägningen skedde på redaktionen i dag, måndag 7 januari.
Stina startar på 72,0, Monika på 73,8 och jag, Pia, väger in mig på 75,3. Vi har alla ungefär samma mål, att minska cirka 10 procent av vår nuvarande vikt.
Till vår hjälp har vi varandra, Viktväktarna, promenadkängor, joggingskor. Invägning varje måndag morgon. Tillsammans ska vi lätta lite och bli Ladies Light! Följ med oss på bloggen och var gärna med. Lägg dina funderingar i kommentarsfältet!

Annons

Så här presenterar Stina sig själv:

Göteborgsvarvet nästa!
Stina Hedlund heter jag och jobbar som fackredaktör här på tidningen. Mest med mode men även med mat, blommor, inredning, skönhet och antikt. Den 18 maj ska jag springa Göteborgsvarvet (halvt maraton) för tredje gången. Problemet är att jag väger 7 kilo mer än när jag sprang förra året. En kombination av lättja och frosseri hela vintern har gjort att jag tappat muskler och byggt fett. Bilringar väller ut över jeansen som sitter som korvskinn på låren. Inte skönt. Och inte snyggt.
Var på hälsokoll och fick veta att om jag går ner 5 kilo blir jag automatiskt snabbare. En tankeställare – vem vill släpa runt på motsvarande 5 liter mjölk i 21 km på asfalt? Inte jag. Lättfotad vill jag bli däremot – med spring i benen!
Mina mål!
* Gå ner 1/2-1 kg i veckan fram till den 18 maj. Och minska midjemåttet med massor av centimetrar.
* Springa Göteborgsvarvet 2013 på under 2.09 (dvs bättre förra året).
* Springa Göteborgsvarvet på under 2 timmar före jag är 50 år (dvs 2014).
Målen ska uppnås med hjälp av:
1. Bra mat á la Viktväktarna.
2. Styrketräning i gym.
3. Jogging & promenader.
4. Längdskidåkning om det finns snö (inte säkert här i Skåne).

Startvikt den 7 januari: 72 kg
Önskad målvikt den 18 maj: 65 kg

Hur det kommer gå? Ingen aning. Det enda jag vet nu är att jag är motiverad och har lust att sätta igång. Välkomna att följa mina öden och äventyr på bloggen under våren!
Hälsningar
Stina


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…