Annons

Annons

Nu lunkar det på

Dela
(0)

Styrketräning på fredagarna. Jag värmer upp på en crossmaskin (med 7:ans inställning och 5 min, blir det svettigt värre) där jag bland annat kan se hur många kalorier jag har gått ner. Jag tyckte att 40 kalorier var mycket… men så fick jag se min grannes resultat hela 250 kalorier!!! Så nästa fredag kommer jag att ge järnet (kanske 100 kalorier).
Innvägning på lördagen gav ytterligare 0,4 kilos viktminskning, helt ok.

Annons

Helgen gick i lathetens tecken men det blev en promenad i bokskogen iallafall. Nu är våren lite på gång.
Denna veckan blir det en hel del festande, två färdiga luncher på jobbet, restaurangbesök på onsdag innan vi går på Mando Diao. Roligt. På söndag blir det middag med barn och barnbarn. Kanske bjuder jag på minisemlor?
Min kör har äntligen börjat och jag tror att man blir lite, lite smalare av att sjunga – för efter ett sångpass är jag helt slut.
Tyvärr handlade jag inget glas denna veckan, men jag beställde en jättesnygg klänning på nätet (Stina tipsar om den i Hemmets nr 11)
Monika


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…