Annons

Annons

Nu kommer täcket med en varm och en kall sida – som dessutom bäddar sig själv

Vill du ha ett täcke där du kan justera temperaturen på varje sida och som dessutom bäddar sig själv? Då har vi hittat årets julklapp till dig och din partner.

Dela
(734)

Känner du igen det här samboproblemet som dyker upp varje natt? Du fryser – och din partner är alldeles för varm. Hen slänger av sig täcket i ren panik mitt i natten, och du som hackar tänder får bada i ett överflöd av täcke resten av natten. Då kan vi meddela att det finns en lösning på den här klassikern – och som även passar dig som inte orkar bädda sängen.

Annons

Företaget SmartDuvet har lanserat ett dubbeltäcke där temperaturen går att justera på båda sidor – och som bäddar sig själv. SmartDuvet Breeze heter modellen, och är i stort sett ett uppblåsbart täcke som du lägger inuti ett påslakan. Täcket är kopplat till en fjärrkontroll och en app, där du genom att trycka på en knapp kan se till att täcket självbäddar sig samtidigt som du kan justera temperaturen på varje sida. Smidigt!

Skaparna hävdar att täcket inte bara är bra för par vars kroppstemperaturer skiljer sig – det tar även bort fukt, motverkat svett och skrämmer bort vägglöss.

Täcket kostar runt 1 670 kronor.

Så här fungerar täcket:

Källa: Theverge.com

Artikeln publicerades först på Femina och är skriven av Malin Ny

Läs mer:

Roliga jultröjor som värmer gott – 11 knasiga köp


Läs mer om:

Dela
(734)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…