Annons

Annons

Nu har Richard och Marie Herrey gift sig – igen!

För drygt en månad sedan avslöjade Richard Herrey att han och hustrun Marie Herrey planerar att gifta om sig. Nu har det skett – under en semesterresa till Maldiverna.

Dela
(0)

För två år sedan friade Richard Herrey, 53, till Marie Herrey, 49, inför hela kändiseliten när Hard Rock Café i Stockholm fyllde trettio år. Gifta var de redan, men Richard ville att de skulle förnya sina äktenskapslöften.

Annons

För några veckor sedan berättade han att de äntligen skulle göra slag i saken under en semesterresa till Maldiverna.

– Det känns fantastiskt och Marie fyller femtio i januari så vi slår ihop det. Barnen har velat att vi ska göra något tillsammans så vi passar på att umgås alla barn och barnbarn, fira Marie och sen göra det här, förklarade Richard för Nöjesbladet.

Och nu har bröllopet ägt rum. I en exklusiv intervju berättar de om den stora dagen.

– Vi har haft en fantastisk dag med den närmaste familjen. I solnedgången på stranden förnyade vi våra äktenskapslöften. Våra vänner Samuel och Caroline hjälpte till och Caroline sjöng så vackert att vi alla grät en skvätt. Det var magiskt, säger Marie.

På bröllopsbilden står de nygifta med en kokosnöt i händerna med inskriptionen ”R hjärta M” och den symboliska siffran 30. Marie bar en enkel vit klänning och blommor i håret medan Richard hade en vit kortärmad skjorta och matchande linnebyxor.

Nygifta paret Marie och Richard Herrey.

Även brudgummen är lyrisk efter upplevelsen.

– Att få ha hela vår lilla familj med när jag och Marie förnyade våra löften blir ett minne för livet. Jag brukar ju säga att jag är en lyckofigur och det har nog aldrig passat bättre än just idag. Marie är verkligen en fantastisk kvinna, mamma och mormor och jag är så tacksam för den kärlek och det liv vi har tillsammans, säger han.

I skrivande stund är de fortfarande kvar på paradisön och njuter av tillvaron – och av varandra. Och även på Instagram passar de på att dela med sig av en uppdatering om deras nya relationsstatus:

Hon sa Ja – igen ❤️ #22nov2017 #lyckofigur

A post shared by Richard Herrey (@richardherrey) on

Knappt hann bröllopsfirandet avslutas förrän Richard fick ytterligare en sak att glädjas över. Han står nu på valbar plats på Moderaternas riksdagslista i Stockholms län.

– Nu gäller det att jobba hårt för att förtjäna väljarnas förtroende, skriver han på Facebook.

Foto: Timothy Newnham, IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Hans & Anna Shimoda

Läs mer:

Följ med våra folkkära kändisar tillbaka till mammas gata

mammas-gata-puff


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…