Annons

Annons

Nu fräschar vi upp vår sajt!

Dela
(0)

Varje vecka får du massor av läckra recept, kluriga kryss, inspirerande tips och spännande läsning i Hemmets Veckotidning. Och självklart ska vi fortsätta att göra Sveriges bästa veckotidning för dig!

Annons

Men vi hoppas också att du ska tycka om Hemmets Veckotidning på webben. De senaste veckorna har vi jobbat med att göra hemmets.se lite fräschare, lite roligare och lite mer innehållsrik!

Till exempel kommer vi att…

… bjuda på lite fler recept. Allt för att du ska upptäcka hur gott och lätt det är laga mat ur Hemmets Veckotidning!

… ge dig beskrivningar på smart och roligt pyssel. Den här veckan virkar vi till exempel en söt liten prinsesskrona!

… låta våra duktiga medarbetare blogga. Först ut är Hemmets Veckotidnings tidigare chefredaktör Ulla Lagerblad som nu provar på livet utomlands. Hennes äventyr – som nybliven farmor och ”passionär” – kan du läsa om här!

… uppmana dig som läsare att medverka på webben. Vi hoppas att vi tillsammans ska kunna göra hemmets.se till en spännande och levande sajt! Så kommentera, mejla oss dina synpunkter och skicka in ditt bidrag till vår efterlysning!

snacka om kryssen – och det vill vi att du också gör! Har du kört fast på något ord, vill du diskutera ett särskilt korsord med andra krysstokiga – gör det här!

… lotta ut fina vinster bland er som deltar i Veckans tävling! Varje tisdag lägger vi in en ny tävling på hemsidan och sedan kan du tävla till och med midnatt på fredagen. Vinnarna presenteras måndagen därpå.

… ta upp roliga och spännande saker som händer, både i tidningen och utanför! Vi kommer att ta dig med ”bakom kulisserna” på redaktionen och skriva om sådant det snackas om.

… lyfta fram Veckans pärla lite extra. Du vet väl att du kan nominera din kandidat här?

finnas på Facebook. Gå in och gilla oss och ta del av senaste nytt från Hemmets Veckotidning!

Och låt oss veta vad du tycker om vår nya hemsida! Kommentera här nedan – eller skicka ett mejl!

Tillsammans gör vi veckotidningsvärldens roligaste hemsida!

Foto: Shutterstock


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…