Annons

Annons

Nu blir det glesare mellan böckerna – jag vill ha mer tid för familj och vänner!

Dela
(0)

Deckardrottningen Camilla Läckberg har sålt över 8 miljoner böcker i 50 länder! Och hon har fortfarande själv svårt att förstå de enorma framgångar hennes böcker haft.

– När jag tänker tillbaka på åren som gått är det som hänt både helt overkligt och fantastiskt, säger hon i en stor intervju i Hemmets Veckotidning nummer 40.

Annons

Hennes åttonde deckare Änglamakerskan har precis kommit ut och hon är dessutom med och arbetar med manuset till tio stycken TV-filmer och två biofilmer baserade på karaktärerna i Fjällbacka-böckerna.

Men Camilla har också bestämt sig för att dra ner på arbetstimmarna och inte fortsätta att ge ut böcker i samma takt. Hon har en stor familj och många vänner som hon vill ge mer av sin tid till.

– Jag har alltid varit en arbetsmyra, men känner att jag vill ha mer balans i livet. Tid att ta en fika med en kompis på stan utan att behöva boka det tre månader i förväg…

Läs hela intervjun med Camilla Läckberg i senaste numret!

Vinn boken!

I Hemmets Veckotidning nummer 40 (endast i tidningen) lottar vi ut 10 ex av Camilla Läckbergs rykande färska nya deckare Änglamakerskan!

Foto: Theresia Köhlin


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…