Annons

Annons

Nathan om kärleken till Tori i Allt för Sverige: ”Lever i en dröm”

Nathan Younggren och Victoria "Tori" Allen blev mer än bara vänner under inspelningarna av "Allt för Sverige". Snart gifter sig paret, och i veckans avsnitt av tv-programmet berättar de om hur deras kärlekshistoria började. "Vi hittade varandra direkt", säger Nathan i programmet.

Dela
(979)

Att kärlek kan uppstå på de mest oväntade sätt är något som ”Allt för Sverige”-deltagarna Nathan Younggren, 25, och Victoria ”Tori” Allen, 28, har fått uppleva. I veckans avsnitt av det populära tävlingsprogrammet, där deltagarna försöker få reda på mer om sina svenska rötter, avslöjar paret att de fallit för varandra under programmets gång.

Annons

Victoria ”Tori” Allen i ”Allt för Sverige”. Bild: SVT

Och visst sa det klick på en gång.

– Vi fick kontakt direkt när vi först träffades. Jag började umgås med honom för att han var rolig och för jag skrattade åt alla hans skämt. Vår relation började som vänner men utvecklades snabbt och vi blev kära i ”Allt för Sverige”, säger Tori i programmet.

”Fattade varandras skämt”

Tori har en karriär som bergsklättrare på elitnivå bakom sig, och under flera år under sin uppväxt bodde hon i Västafrika. Nathan, å andra sidan, är bonde och förutom en bilresa till Kanada hade han aldrig varit utomlands innan han kom till Sverige.

Men trots sina olika bakgrunder är de också väldigt lika.

– Vi hittade varandra direkt, jag och Tori. Vi fattade varandras skämt och det gjorde ingen annan. Det känns som om vi har känt varandra väldigt länge, trots att vi precis träffats. , säger Nathan i programmet.

Nathan Younggren. Bild: SVT

I veckans avsnitt av ”Allt för Sverige” blir det tydligt hur mycket programmet och hela upplevelsen har betytt för deltagarna, inte minst för Nathan och Tori.

– Jag lämnade mycket bakom mig för att komma hit. Jag var inte lycklig och jag kom hit för att hitta mig själv igen. Jag hade inga som helst planer på att träffa en kille, bli kär eller något sånt. Men jag antar att när man vågar vara sig själv, då kan det finnas någon som faktiskt gillar dig för den du är.

Bild: SVT

Gifter sig i december

De är båda förvånade över hur snabbt de fann varandra och ingen av dem vill att äventyret i Sverige ska vara över.

– Det är som om jag lever i en dröm och jag vill inte den ska ta slut, säger Nathan.

Bild: SVT

Och uppenbarligen tog inte drömmen slut ens när programmet gjorde det. Nyligen meddelade nämligen paret att de snart ska gifta sig.

– Jag åkte till Sverige och lärde mig om mina förfäders kamp såväl som deras romantiska kärlekshistoria. Min egen kamp ledde mig tillbaka till Sverige. Allt är möjligt när du litar på ditt hjärta. Nu börjar min kärlekshistoria i Sverige och det är perfekt, sa Tori då till Aftonbladet.

”Allt för Sverige” sänds söndagar klockan 20.00 i SVT1.

Läs mer: Hittade kärleken i ”Allt för Sverige” – nu gifter de sig


Läs mer om:

Dela
(979)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…