Annons

Annons

När smärtan sätter sig i själen

Vad händer i kroppen när stressen och pressen blir för stor och möjligheten till återhämtning är för liten? Psykisk ohälsa är ämnet som hälsoredaktören Christina Mellberg och husläkaren och smärtspecialisten Michael Seipel sig an i senaste avsnittet av Hemmets doktorspodd.

Dela
(2)

Hemmets doktorspodd

I Hemmets doktorspodd lyssnar du på Michael och Christina som pratar om allt från influensa till vad man som patient kan ställa för krav på sin läkare.

En tredjedel av alla långtidssjukskrivna har psykisk ohälsa som bakgrund till sin sjukskrivning. Vad beror det på? Hemmets husläkare Michael Seipel och hälsoredaktör Christina Mellberg diskuterar en av våra största folksjukdomar i veckans avsnitt av Hemmets doktorspodd.

Annons

 

Klicka här för att lyssna via Itunes >>

Glöm inte att du kan prenumerera på vår podd. Då får du automatiskt alla avsnitt direkt i din mobiltelefon. Lättast är att ladda ner appen Podcast via App Store och söka på Hemmets doktorspodd.

Har du android? Klicka här för att lyssna >>

Har du något specifikt ämne du tycker att Christina och Michael borde prata om? Någon sjukdom eller medicin du är nyfiken på? Mejla oss här!

Fler avsnitt av Hemmets doktorspodd hittar du genom att klicka här >>


Läs mer om:

Dela
(2)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…