Annons

Annons

Nanne Grönvall om vägen tillbaka efter kollapsen: ”Äntligen”

I fjol drabbades artisten Nanne Grönvall av en allvarlig utmattningskollaps. Nu berättar hon om vägen tillbaka. "Det har varit och är suuuuper kul att äntligen ha kommit igång", skriver hon på Instagram.

Dela
(279)

Nanne Grönvall har haft ett tufft år bakom sig.

Nanne Grönvall. Bild: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

I början av 2016 drabbades hon av en utmattningskollaps och rasade ihop på golvet hemma. På sin blogg har hon beskrivit hur hjärnan bara stängt av vid minsta stress, oro eller åtagande. I december försökte hon börja om och jobba, men fick ta ett steg tillbaka efter att kroppen än en gång sagt ifrån.

Annons

Men nu verkar Nanne Grönvall börjat hitta tillbaka.

Sedan tre månader tillbaka har artisten så smått börjat jobba igen, berättar hon på Instagram.

”Det har varit och är suuuuper kul att äntligen ha kommit igång och jobba igen, men i mitten på augusti, så kände jag också att jag måste se över utvecklingen”, skriver hon.

Har nu jobbat tre månader, efter min ett-åriga frånvaro från jobb pga utmattningskollapsen förra året. Det har varit och är suuuuper kul att äntligen ha kommit igång och jobba igen, men i mitten på aug, så kände jag också att jag måste se över utvecklingen. Gig- och andra jobb-förfrågningar kommer in i massor. Mobilen ringer konstant och sms och mail rasar in. Tycker att det är så otroligt kul, men inser mitt upp i allt att jag ju faktiskt lovat mig själv en mjukstart. Samtidigt är det ju också mycket i vardagen att fixa och hinna med. Så det blev en väldigt spontan 10-dagars bokning till Maldiverna, helt själv, för att bromsa upp allt under några dagar. Nu börjar semestern dock lida mot sitt slut. Har laddat batterierna, hjärnan och själen. Läst böcker, snorklat, vilat, tränat, varit på spa och ätit jätte gott. Hotellön Shangri-La Villingili Resort har varit magiskt att vara på. Den enda ön på Maldiverna som har golfbana dessutom, vilket har varit kul för en golf-nybörjare som jag. Satte ihop några video-klipp härifrån Maldiverna som jag filmat och som nu finns i min blogg (länk dit i min Instagram bio) Kändes kul att dela med mig av mina upplevelser här. Tänk vad fantastiska saker jag får uppleva. Tacksam. 😍 #resa #semester #maldiverna @shangrilamaldives #självvaldensamhetärmagisktibland

Ett inlägg delat av Nanne Grönvall (@nannegronvall)

”Lovat mig själv en mjukstart”

Hon berättar vidare att telefonen gått varm och att hon överöst av jobbförfrågningar. Men för att skynda långsamt valde Nanne Grönvall att boka en spontansemester och ladda batterierna.

”Tycker att det är så otroligt kul, men inser mitt upp i allt att jag ju faktiskt lovat mig själv en mjukstart.”

Nanne Grönvall. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Fynda från oss: Revolutionerande plattborste

Få glansigt och rakt hår på bara någon minut med denna praktiska plattborste! Köp den i vår webbshop till ett riktigt bra pris!

 

Läs också:

Lotta Engberg: ”Jag gjorde allt dumt”


Läs mer om:

Dela
(279)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…